Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 27/10

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των Κυπέλλων  ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 27/10
Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 27/10

Το Δύο των Κυπέλλων  ανεστραμμένο σημαίνει ότι οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός  ότι αρχικά υπήρξαν μικρές λεπτομέρειες που δεν φαινόταν για προβλήματα.  Εν συνεχεία δεν δόθηκε η δέουσα σημασία. Το αποτέλεσμα:  Τώρα έχουν συσσωρευτεί ως εκρηκτική ύλη στα θεμέλια μιας σχέσης απειλώντας να την καταστρέψουν από στιγμή σε στιγμή. Αν η γραμμή επικοινωνίας δεν αποκατασταθεί μιλώντας ανοιχτά ο ένας με τον άλλο το μόνο που θα πετύχετε θα είναι η επιδείνωση του κύκλου της δυσαρέσκειας και της ανισορροπίας.

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει εντάσεις και παρεξηγήσεις σήμερα με τον σύντροφο σας.
Το γεγονός ότι μπορεί να μην ήσασταν ειλικρινείς αναμεταξύ σας,  και η έλλειψη σεβασμού και κατανόησης οδήγησαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.
Το πώς θα εξελιχθούν από εδώ και στο εξής και ιδιαίτερα μέσα σε αυτήν την εβδομάδα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Το λέω αυτό γιατί κάποιοι από εσάς μπορεί να θέλετε να κάνετε καινούριες σχέσεις ή να κάνετε μια επανασύνδεση. Το πρόβλημα όμως είναι σε εσάς. Ότι φοβάστε να ανοίξετε τον εαυτό σας και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Φοβάστε μην ξαναγίνετε θύματα.

Αναρωτιέστε μήπως αν έχετε κάνει μεγάλες θυσίες και άσκοπες αυτοθυσίες; Αν ναι επανεξετάστε την σχέση σας και δείτε για ποιο λόγο δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία με τον σύντροφο σας τον τελευταίο καιρό και ποιος ο πραγματικός λόγος της αύξησης συγκρούσεων ανάμεσα  σας. Κάποιος από τους δύο σας αποφεύγει την ισότητα ανάμεσα στην σχέση . Μήπως είστε εσείς αυτό το πρόσωπο; Μήπως έχετε λάθος φίλους που σας οδηγούν σε λάθος κατεύθυνση; Αν δεν σας ικανοποιεί μια σχέση πείτε το ξεκάθαρα και φύγετε! Μην εμποδίζετε το δρόμο του πεπρωμένου ή του συντρόφου σας!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ