Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 28/3/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : H Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

VASILIS TON DINARION ANESTRAMENH
Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 28/3/20

Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  δείχνει την ανησυχία σχετικά με τα οικονομικά σας  και το σωστό χειρισμό στις οικογενειακές σας σχέσεις .

Μπορεί να ανησυχείτε ότι αν επενδύσετε στην καριέρα σας, μπορεί να μην έχετε αρκετή ενέργεια για να την οικογένειά σας. Μερικές φορές, δεν μπορεί να κάνετε τα πάντα. Έτσι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες  τις όποιες επιλογές.

Αυτή την περίοδο η H Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη επιθυμεί απεγνωσμένα τα  χρήματα, αλλά παρόλα αυτά  η οικονομική ασφάλεια και η  αφθονία της ξεφεύγουν. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η ρίζα του προβλήματος της  αναγάγετε σε ένα  περιβάλλον όπου η φτώχεια ήταν το κυρίως θέμα. Υπάρχουν  οδυνηρές αναμνήσεις από την πείνα, έλλειψη, ντροπή και αμηχανία.  Είναι πολύ απελπισμένη  και θα βρεθεί να κάνει κύκλους γύρω – γύρω χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χάνοντας τις  πρακτικές ικανότητες της δεν δυνατό  να επιτευχθεί τίποτα.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 28/3/20

Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη δείχνει μια γυναίκα που έχει εμμονή με το υλικό πεδίο. Είναι συχνά ύποπτη και ζηλεύει τους άλλους. Κάτω από το δυσάρεστο παρουσιαστικό, υπάρχει ένας πολύ ανασφαλής άνθρωπος που λαχταράει την αγάπη και την προσοχή.

Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  λέει για μια γυναίκα που είναι αρκετά κυνική και δεν υποφέρει εύκολα.

Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  έχει την τάση να είναι κακή,  και μελαγχολική.

Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  απεικονίζει μια ώριμη γυναίκα που δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους άλλους και έχει ζητήματα ανασφάλειας που δημιουργούν ύποπτο χαρακτήρα.

Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  λέει για μια γυναίκα που συχνά παραμελεί τα καθήκοντά της και τις ευθύνες της και που έχει τάση προς την τεμπελιά και την εξάρτηση από τους άλλους. H Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  σας προειδοποιεί ότι μπορεί να συναντήσετε μια γυναίκα που προκαλεί προβλήματα στον κοινωνικό σας κύκλο και προκαλεί αισθήματα δυσπιστίας.

Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  συνεπάγεται μια κατάσταση όπου κάποιος είναι απελπισμένος να προχωρήσει και να αναλάβει τις κατάλληλες ευθύνες. Υπάρχει μια ξεχωριστή έλλειψη κινήτρων και φροντίδας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ