Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 29/12

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Ο Τροχός της Τύχης

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 29/12
O Τροχός της Τύχης
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 29/12

Ο Τροχός της Τύχης αναπαριστά την ροή των ποικιλόμορφων και ανακυκλωμένων ενεργειών για μέσου της ζωής. Όταν ο Τροχός στρέφεται γύρω από ένα συγκεκριμένο πρότυπο δράσης και ενέργειας το ονομάζουμε “ Κάρμα “

Το Κάρμα μπορεί να είναι ή θετικό ή αρνητικό. Πληρώνοντας το τίμημα ή εξοφλώντας το τίμημα μπορούμε να πάμε μπροστά ή πίσω. Σήμερα λοιπόν καθώς για το δικό σας ζώδιο η κάρτα του Τροχού έρχεται όρθια αυτό σημαίνει ευλογία για εσάς. Η τύχη αρχίζει και έρχεται προς το μέρος σας.

Ο Τροχός της Τύχης σήμερα σας συμβουλεύει : Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή σας. Στο χέρι σας είναι να κινηθείτε μπροστά. Η κάρτα του Τροχού της Τύχης είναι ουδέτερη καθώς τα πάντα εξαρτώνται από την προετοιμασία που έχετε κάνει και τους στόχους που έχετε βάλει. Το παραμικρό ολίσθημα θα μπορούσε να σας ξαναφέρει πίσω. Έχει έρθει η ώρα των αλλαγών.

Ο Τροχός της Τύχης στρέφεται συνεχώς. Μας περνάει το μήνυμα ότι η ζωή αποτελείται από καλές και κακές στιγμές. Ότι ο κύκλος είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Είναι κάτι που υπόκειται τόσο στους βασιλιάδες όσο και στους εργάτες, και ότι κανείς στη γη δεν μπορεί να αποφύγει αυτό που είναι μοιραίο. Όταν έχετε καλές στιγμές στη ζωή σας, βεβαιωθείτε ότι τις απολαμβάνετε στο έπακρο, γιατί αυτό που εμφανίζεται πάντα θα πέσει κάτω. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα – όταν βρίσκεστε σε κακή κατάσταση, τα πράγματα θα γίνουν τελικά καλύτερα

Οι μεγαλύτερες δυνάμεις που βρίσκονται εκτός ανθρώπινου ελέγχου βρίσκονται εδώ. Οι ίδιες δυνάμεις που διέπουν την αλλαγή των εποχών, ή η άνοδος και η θέση του ήλιου είναι επίσης ο κύριος της τύχης και η τύχη των ατόμων. Όπου αυτό προσγειώνεται είναι τόσο τυχαίο όσο και η πιθανότητα. Η πιθανότητα του ότι μπορεί να βρεθείτε είτε στην κορυφή είτε στο κάτω μέρος. Αλλά να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το ποιο αποτέλεσμα δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ καιρό, γιατί ο τροχός γυρίζει πάντα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ