Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 31/12

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 31/12
Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 31/12

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη περιγράφει μια κατάσταση κατά την οποία κάποιος συμπεριφέρεται με, τυχοδιωκτικό ή εγωιστικό τρόπο. Ίσως ορισμένοι από εσάς το τελευταίο χρονικό διάστημα  φαίνεται να είστε σε χρονίως κακή διάθεση, και θυμωμένοι, αγανακτισμένοι και ζηλιάρηδες. Μπορείτε να πιάσετε τον εαυτό σας να δέχεται επιθέσεις ή εκφοβισμό, ή  και να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο . Λοξές  αντιλήψεις  και ψευδείς πληροφορίες .Κάποιοι είναι απαιτητικοί, μικροπρεπείς και στενόμυαλοι.

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη ανεξάρτητα από την θέση της συμβολίζει τη γονιμότητα και όλα τα συναισθήματα. Μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος που χρειάζεται τη βοήθειά σας αυτή τη στιγμή. Από εργασιακής πλευράς, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα καθυστερήσουν την πρόοδό σας. Μην ασχοληθείτε με το πως θα υπερκεράσετε τα εμπόδια αυτά. Απλά συνεχίστε να δουλεύετε όπως θεωρείτε ότι είναι σωστό. 

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη μπορεί επίσης να είναι μια υπενθύμιση για να διατηρήσετε την ορθολογική σας πλευρά. Για να εξισορροπήσετε τη χαοτική σας ενέργεια, και να γίνετε πιο επιτυχημένοι.

Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη  αντιπροσωπεύει μια ώριμη γυναίκα που δεν συμπεριφέρεται ώριμα. Θέλει συνεχή προσοχή και είναι η χειρότερη από όλες τις Βασίλισσες του Ταρω. 

Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη  σαν άτομο δεν μπορεί να είναι μόνη της. Θέλει άλλους ανθρώπους γύρω της για να ενισχύσει το εγώ της. Είναι πολύ εγωκεντρική.

Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη εν αντιθέσει με την βασίλισσα των Ράβδων σε όρθια θέση δεν έχει πίστη αισθάνεται ανίκανη, και έχει απρόβλεπτες συναισθηματικές εκρήξεις. Η ζωή είναι ένα δράμα σε αυτήν.

Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη  έχει αισθήματα ζήλιας και θυμού και εκδίκησης.

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη ανεξάρτητα από την θέση της συμβολίζει τη γονιμότητα και όλα τα συναισθήματα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ