Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 4/8

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Η Kρίση

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 4/8
Η Κρίση
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 4/8

Η Kρίση υποδηλώνει μια ιστορία της μετάβασης, αλλά σε αντίθεση με τον Θάνατο ή τον Πύργο, δεν είναι ξαφνική αλλαγή. Ούτε γεννιέται από τύχη ή διαίσθηση. Πηγάζει από τη λογική. Συχνά σημαίνει σχέδια μακροπρόθεσμα δια μέσου της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Σε σχέση με το μέλλον, η  Kρίση μπορεί επίσης να μιλήσει για τη φύση της αλλαγής. Εάν υπάρχει μια επιλογή που πρέπει να γίνει, πρέπει να αφήσουμε το μυαλό μας να μας καθοδηγήσει σε αυτήν την απόφαση. Η λογική, σε αυτή την περίπτωση, είναι ένας καλύτερος οδηγός από τη διαίσθηση. Να είστε προετοιμασμένοι να πάρετε μια σημαντική απόφαση στη ζωή σας. Πιθανόν αυτή θα είναι που θα διαμορφώσει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Η παραδοσιακή έννοια της Kρίσης επικεντρώνεται στη στιγμή που αξιολογούμε τους εαυτούς μας και τις πράξεις μας. Μέσα από τον αυτό-προβληματισμό μπορούμε να έχουμε μια σαφέστερη και αντικειμενικότερη κατανόηση για το πού είμαστε τώρα. Τι πρέπει να κάνουμε για να μεγαλώσουμε ως άνθρωποι. Η κάρτα της Κρίσης που εμφανίζεται σήμερα σημαίνει ότι πλησιάζετε σε ένα σημαντικό σημείο της ζωής σας όπου πρέπει να αρχίσετε να αξιολογείτε τον εαυτό σας.

Η Κρίση  μας θυμίζει ότι όλοι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με επιλογές που θα έχουν εκπληκτικό αποτέλεσμα για όλη μας τη ζωή. Η κάρτα αυτή πρέπει να σας φέρνει στο μυαλό στιγμές όπου οι ενέργειες που κάνατε έχουν αλλάξει την πορεία του δρόμου σας για πάντα. Μπορεί να υπήρξε μια στιγμή που δεν υπήρχε πισωγύρισμα. Οι συνέπειες αυτών των ενεργειών θα φτάνουν τελικά σε σας. Η Κρίση  φαίνεται να δείχνει ότι αυτή είναι η ώρα. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε το παρελθόν, ώστε να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας για να έχετε μια νέα ζωή.

Η Κρίση ενίοτε υποδηλώνει την επανάληψη ενός κύκλου.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ