Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 6/1

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Η Σελήνη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 6/1
Η Σελήνη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 6/1

Η Σελήνη αντανακλά σήμερα τις ανασφάλειες σας! Υποδηλώνει ότι αυτές είναι που στέκονται εμπόδιο στην όποια εξέλιξη σας.

Εκλάβετε την κάρτα της Σελήνης σαν μια προειδοποίηση ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται!.

Η Σελήνη υποδηλώνει ότι ίσως να έχετε λάθος κρίση επάνω σε κάτι ή κάποιον ή ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται!

Τέλος η Σελήνη υποδηλώνει ότι σας απασχολούν τόσο πολύ τα συναισθηματικά, ώστε δεν βλέπετε την καθαρά ορθολογιστική πλευρά του θέματος.

 Από τη μία πλευρά, η κάρτα της Σελήνης μπορεί να συμβολίζει ότι φαντασία σας παίρνει το καλύτερο μέρος του εαυτού σας. Στο σκοτάδι της νύχτας, παίρνετε ένα μονοπάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι. Θα μπορούσε να υπάρχει κίνδυνος. Είστε οι αστακοί που ξεκινούν τη διαδρομή στην κάρτα. Το φως του φεγγαριού μπορεί να σας φέρει σαφήνεια και κατανόηση. Θα πρέπει να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει σε αυτό το σκοτάδι.

Πρέπει να γνωρίζετε τις καταστάσεις που προκαλούν το φόβο και το άγχος στο μυαλό σας, είτε είναι τώρα είτε στο μέλλον. Η Σελήνη σας προειδοποιεί να μην αφήσετε τις εσωτερικές διαταραχές και την αυτό-εξαπάτηση να σας πάρουν από κάτω. Οι όποιες βαθιές μνήμες και φόβοι πρέπει να φύγουν, και οι αρνητικές ενέργειες πρέπει να απελευθερωθούν και να μετατραπούν σε κάτι εποικοδομητικό. 

Μια άλλη ανάγνωση της κάρτας της Σελήνης είναι η ύπαρξη ψευδαίσθησης. Κάποια κρυμμένη αλήθεια πρέπει να ανακαλυφθεί, γιατί αυτό που βλέπετε τώρα μπορεί να είναι απλώς ένα τέχνασμα του φωτός. Πρέπει να ψάξετε για τις κρυφές δυνάμεις που πρέπει να ξεδιπλωθούν.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ