Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 10/11

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 10/11
Το Οκτώ των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 10/11

Το Οκτώ των Ράβδων λέει ότι οι αγώνες έχουν σχεδόν τελειώσει. Τώρα έχετε την ελευθερία και το χώρο να προχωρήσετε και πάλι με τα σχέδιά σας. Αυτό το Οκτώ είναι μια δυναμική κάρτα, που περιέχει ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας. Μια ενέργεια που σας ωθεί προς τα εμπρός για να επιτύχετε τους στόχους σας με πιο γρήγορο ρυθμό από ποτέ. Μπορείτε να είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά αυτή είναι μία από αυτές τις «καλές πολυάσχολες» περιόδους κατά τις οποίες θα είστε ενθουσιασμένοι με την πρόοδο που θα κάνετε.

Το Οκτώ των Ράβδων σας ενθαρρύνουν να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Μην αντισταθείτε. Τα πάντα κινούνται γρήγορα αυτή τη στιγμή. Έτσι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη δυναμική προώθησης των στόχων και των ονείρων σας. Αφήστε την ενέργεια του Σύμπαντος να ρέει μέσα από σας. Να σας προωθεί πιο κοντά στον στόχο σας. Προσπαθώντας να επιβραδύνετε τα πράγματα επειδή δεν είστε έτοιμοι ή είστε φοβισμένοι για το άγνωστο θα χάσετε απλά αυτή την ευκαιρία. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αντ ‘αυτού για να τροφοδοτήσετε τις θετικές αλλαγές και να παράγετε σημαντικά αποτελέσματα.

Το Οκτώ των Ράβδων σας προσκαλούν να εστιάσετε στο έπακρο  τις προθέσεις και τις ενέργειές σας. Καθορίστε τι θέλετε και στη συνέχεια ευθυγραμμίστε όλη την ενέργεια σας για να πετύχετε αυτόν τον μοναδικό στόχο. Καταργήστε όλους τους περισπασμούς και αφιερώστε τον εαυτό σας στην εργασία με συνολική συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και θέληση. Αυτή η εμπειρία μπορεί θα είναι εξαιρετικά παραγωγική, επιτρέποντάς σας να ολοκληρώσετε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με το Οκτώ των Ράβδων, μπορεί να αναμένατε την ταχεία ολοκλήρωση ενός έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορείτε επίσης να περιμένετε  κάτι νέο και ακόμα πιο συναρπαστικό σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Για να μεγιστοποιήσετε αυτήν την ενέργεια, βεβαιωθείτε ότι οι δραστηριότητές σας ευθυγραμμίζονται με τους ευρύτερους στόχους σας και επενδύστε στα σωστά πράγματα την κατάλληλη στιγμή. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ολοκληρώθηκε η προηγούμενη εργασία σας προτού προχωρήσετε στην επόμενη εργασία.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ