Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 12/1

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Τρία των Κυπέλλων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 12/1
Το Τρία των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 12/1

Το Τρία των Κυπέλλων αναφέρετε στην ολοκλήρωση ενός γεγονότος που λαμβάνει χώρα σε φυσική κατάσταση. Για καταστάσεις σχέσεων, αυτό μπορεί να σημαίνει μεγάλες στιγμές που αισθάνονται οι εραστές. Προφανώς, το Τρία των Κυπέλλων να μπορεί να σημαίνει μια νέα εξέλιξη στη σχέση. Εσείς εργάζεστε για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων; Εάν ναι, τότε η κάρτα Ταρω λέει ότι θα τους φτάσετε σίγουρα Ενίοτε αυτό μπορεί να είναι είτε θετικό είτε αρνητικό. Για παράδειγμα: Εάν έχετε προγραμματίσει να παντρευτείτε στο μέλλον τότε αυτό θα γίνει. Αλλά αν εσείς δύο σχεδιάζετε να τα διαλύσετε τότε αυτό θα γίνει η πραγματικότητα. Καλά νέα είναι ότι με κάποιο τρόπο θα δείτε να μετατρέπεται κάτι αρνητικό σε κάτι θετικό. Όπως το άνοιγμα της πόρτας της καρδιάς σας για εκείνο τον σύντροφο που σας περιμένει. 

Το Τρία των Κυπέλλων  δεν ανταποκρίνεται στην αγάπη και το ρομαντισμό. Στην πραγματικότητα αντιστοιχεί καλύτερα με τη φιλία. Έτσι λοιπόν αν σκέφτεστε να κάνετε  η εμφάνιση του  Τρία των Κυπέλλων λέει ότι θα υπάρξει μεγάλη απόλαυση. Οι άντρες θα σας βρίσκουν ελκυστικές. Θα αισθάνονται απλά ότι είστε ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο. Ωστόσο, αντί να εστιάσουν στο ερωτικό, θα σας ζητήσουν να είστε φίλοι τους. Εν ολίγοις, αυτή η κάρτα Ταρω δεν υποδηλώνει μακροχρόνια σχέση.

Το Τρία των Κυπέλλων , δείχνει για πολλούς από εσάς το τέλος τυχόν προβλημάτων που έχετε βιώσει. Ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τις αλληλεπιδράσεις τρίτων. Συμβιβαστικές λύσεις θα βρεθούν . Αυτό θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων και θα επιτρέψει ένα πιο αρμονικό περιβάλλον. Θα κατορθώσετε να επιφέρεται  θετική αλλαγή μέσα σας. Θα επιφέρετε και αλλαγή της στάσης σας στον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε στο ό, τι συμβαίνει.

Εν κατακλείδι το Τρία των Κυπέλλων είναι μια γιορτή ή επέτειος . Υποδηλώνει μεγάλη ευτυχία στο μέλλον για εσάς, και όχι κάτι απλό, επιφανειακό. Μιλάει για μια χαρά που θα διαρκέσει και θα την μοιραστείτε με τους γύρω σας. Συνήθως συνδέεται με την ολοκλήρωση ενός ουσιαστικού έργου, ή, ακόμη πιο πιθανό, μιας γέννησης ή ενός γάμου.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ