Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 13/1

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Ο Κρεμασμένος 

O KREWMASMENOW ANESTRAMENOS
Ο Κρεμασμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 13/1

Η κάρτα του Κρεμασμένου αντανακλά μια ιδιαίτερη ανάγκη αναστολής ορισμένων ενεργειών. Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια ορισμένη περίοδο αναποφασιστικότητας. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες ενέργειες ή αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν σωστά ίσως να αναβληθούν ακόμη και αν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για δράση αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, θα ήταν τελικά το καλύτερο αν είστε σε θέση να σταματήσετε ορισμένες ενέργειες για να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο και να προβληματιστείτε για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων., Αυτό τελικά θα είναι το καλύτερο.

Ο Κρεμασμένος σας ζητά να εξετάσετε τις απεριόριστες προοπτικές που είναι διαθέσιμες σήμερα. Προκαλέστε τον εαυτό σας να εξετάσει την κατάστασή σας από μια νέα οπτική γωνία. Αμφισβητήστε ορισμένες πτυχές του εαυτού σας.

Ο Κρεμασμένος υποδηλώνει ότι η συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι μέχρι τώρα έχετε κάνει μεγάλες θυσίες και άσκοπες αυτοθυσίες θα είναι μια εξαιρετικά οδυνηρή εμπειρία.  Στην πραγματικότητα, αυτή η συνειδητοποίηση είναι απολύτως απαραίτητη για την πνευματική σας ανάπτυξη.

Ο Κρεμασμένος σας μπορεί μερικές φορές να αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι αισθάνεστε κολλημένοι ή περιορισμένοι  στη ζωή σας. Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το γιατί αισθάνεστε έτσι , και να εργαστείτε  για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τους περιορισμούς αυτούς. Χρειάζεται μια συναισθηματική απελευθέρωση από ό, τι σας κρατάει κολλημένους αυτήν την περίοδο . Αποδεχθείτε και παραδοθείτε στις παρούσες καταστάσεις . Μπορεί να χρειαστεί να γίνει πιο ευάλωτοι και πιο ανοιχτόμυαλοι  σε νέες ευκαιρίες, και αυτό θα σας βοηθήσετε να τελειώσετε τον αγώνα και να εγκαταλείψετε την ανάγκη σας για αυτό-έλεγχο. Όταν   θα μπορέσετε τε πραγματικά να διώξετε  όλες τις ανησυχίες  που έχετε, τότε θα μπορέσετε πραγματικά να διακρίνετε μια νέα πραγματικότητα !

Tι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Με  προσωρινή αδράνεια, απλά παρατηρήστε, βλέποντας τα πράγματα με νέο τρόπο. Μάθετε από κάποιον που ξέρει πόσο σημαντική είναι η ζωή. Μια πνευματική πλευρά θα εξελιχθεί και θα υπάρξει μια δίψα για περισσότερη πνευματική γνώση. Ο Κρεμασμένος δεν είναι το γειωμένο και ισορροπημένο άτομο που βάζει τα πόδια του στο έδαφος. Αντίθετα, βάζει τα το κεφάλι του προς το έδαφος, όπου αρχίζει να ακούει τη φωνή της ζωής.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ