Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 13/10

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Ο Τρελός

Ο TRELOS
Ο Τρελός
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 13/10

Ο Τρελός είναι πάντα ένας δείκτης , καθαρότητας, ανοιχτής καρδιάς και ενέργειας ενός παιδιού. Αυτή γενικά θεωρείται μια θετική κάρτα, με την προϋπόθεση ότι είναι σημαντικό να αφιερώσετε  το χρόνο για να βεβαιωθείτε “ότι ξέρετε ποιοι είστε , τι ψάχνετε και  πού θα πάτε.”

H κάρτα του Τρελού έρχεται σήμερα για να σας υπενθυμίσει ότι παρόλα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες δεν χάσατε την πίστη σας.

Είστε οι άνθρωποι που μετά από δύσκολες καταστάσεις είσαστε έτοιμοι να κάνετε καινούρια ξεκινήματα. Να βάλετε νέους στόχους. Οι ίδιοι πιστεύετε ότι η ζωή θα σας ανεβάσει σε μια θέση που θα είναι καλύτερη από αυτή πού βρίσκεστε  τώρα.

Ο Τρελός υποδηλώνει ότι οι ιδέες σας, ο τρόπος ομιλίας και συμπεριφοράς σας μπορεί να προσελκύσει τα βλέμματα. Έχετε πίστη στο ποιοι είστε και αγκαλιάστε τις διαφορές σας. Μην βάζετε σε κίνδυνο τον αληθινό εαυτό σας, με το φόβο του τι μπορεί να πιστεύουν ή λένε οι άλλοι για εσάς.

Ο Τρελός σας προτείνει να ξεφύγετε από τις  πιεστικές ανάγκες. Σας συμβουλεύει να α διευρύνετε τους ορίζοντές σας, όταν τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά βαρετά.

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σήμερα την ανάγκη του για ένα νέο ταξίδι, που  θα τον μεταφέρει σε αχαρτογράφητα εδάφη. Ο Τρελός έχει σχέση με όλες τις νέες εμπειρίες, Την προσωπική ανάπτυξη και την περιπέτεια. Η κάρτα της Ταρω του Τρελού σας ζητά να κάνετε  ένα «άλμα πίστης» και να εμπιστευτείτε το Σύμπαν από το γεγονός ότι, αν ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι, θα βρείτε την επιτυχία. O Τρελός ζει μια ανέμελη ζωή, απαλλαγμένη από την ανησυχία και το άγχος. Τον ίδιο δεν φαίνεται να τον πειράζει το γεγονός ότι δεν ξέρει πραγματικά τι βρίσκεται μπροστά του.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ