Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 13/11

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας :  Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 13/11
Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 13/11

 Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος δείχνει συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Δεν υπάρχει αγάπη, καμία σύνδεση. Ίσως η συντριβή σας να οφείλεται στο γεγονός οτι απορρίψατε συμβουλές τρίτων. Ότι σε μια ημερομηνία που κάποτε είχε μεγάλη σημασία για εσάς αισθάνεστε μόνο, ενώ βλέπετε άλλους γύρω σας ευτυχισμένους. 

Αλλά όταν κοιτάς την ευρύτερη άποψη, βρίσκεις τρόπους να ξεφύγεις  και να μην το δεις τόσο αρνητικό. Ένας  Άσσος σημαίνει μια αρχή. Ανεστραμμένος, είναι ένας άσσος που  είναι μια αρχή που φαίνεται δύσκολη ή το τέλος μιας δύσκολης φάσης.

Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος δείχνει το συναισθηματικό αντίκτυπο μιας μετάβασης που δεν ήταν η αναμενόμενη.

Καθώς το δισκοπότηρο αντιπροσωπεύει τη μήτρα, ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει γυναικεία προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να υπάρξουν κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης ή τοκετού.

Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει επίσης αποβολή ή έκτρωση.

Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος σε θέματα εργασιακά αντικατοπτρίζει μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί πιά.

Κάποιοι μπορεί να λάβετε δυσάρεστα νέα για μια θέση εργασίας για την οποία τρέφατε ελπίδες.

Ο Άσσος των Κυπέλων ανεστραμμένος σας καλεί να περιορίσετε τα συναισθήματά σας  για το δικό σας όφελος. Για παράδειγμα, το τελείωμα μιας σχέσης μπορεί να σας οδηγήσει στην επιθυμία να κλαίτε για μέρες. Αλλά αυτό είναι ότι το καλύτερο για να θεραπευθείτε, πραγματικά και να πολεμήσετε για να διατηρήσετε την ισορροπία.

Εναλλακτικά, ο Άσσος των Κυπέλων ανεστραμμένος μπορεί να είναι μια υπόδειξη ότι έχετε καταστείλει τα συναισθήματά σας για πολύ καιρό και τώρα είναι καιρός να τα απελευθερώσετε. Μπορεί να έχετε συγκρατήσει τον ενθουσιασμό σας στην προοπτική μιας νέας δουλειάς -με το φόβο ότι δεν θα αποτύχει- αλλά τώρα είναι η στιγμή να αφήσετε αυτά τα συναισθήματα  ελεύθερα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ