Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 17/1

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 17/1
Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 17/1

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο  υποδηλώνει τις αρνητικές σημασίες της κάρτας. Αντί να είσαι προστατευτικός, γίνεσαι άπληστος .Στοιχειώνεσαι από τους φόβους της φτώχειας που σας αναγκάζει να είστε μόνο υλιστές. Είστε απίστευτα αυτό-προστατευτικοί και αμυντικοί από την άποψη των υλιστικών πραγμάτων και δεν εμπιστεύεστε τους άλλους ανθρώπους από το φόβο ότι μπορεί να σας εκμεταλλευτούν. 

Από την άλλη πλευρά, ίσως ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα και πρέπει να αρχίσετε σωστή διαχείριση για να διατηρήσετε τους οικονομικούς σας πόρους. Σε κάθε περίπτωση, η κάρτα είναι ικανή να προκαλέσει τόσο θετικές όσο και αρνητικές συσχετίσεις. Σήμερα συνιστάται να είστε πολύ υπεύθυνοι και προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα.

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο  υποδηλώνει ότι επιτεύγματα ,περιουσίες και πηγές εισοδημάτων βρίσκονται στον αέρα. Ίσως λόγω παρορμητισμού πιστέψατε ότι μετά από μία περίοδο αδράνειας, ήρθε η ώρα να βγείτε και πάλι μπροστά; Αυτή ήταν μια  απόφαση που πάρθηκε και σε λάθος χρόνο και τώρα οδηγείστε σε μεγάλες οικονομικές πιέσεις.

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο  υποδηλώνει ότι η επίθεση πρέπει να γίνει άμυνα. Να οπισθοχωρήσετε και να δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να σώσετε ότι μπορείτε. Να βρείτε πιο σωστούς τρόπους διαχείρισης χρημάτων; Να γίνετε πιο “σφιχτοχέρηδες; “και να είστε λιγότερο ενθουσιώδεις.

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο  δείχνει ότι κάποιος στην ζωή σας μπορεί να είναι μικροπρεπής και μίζερος. Αναλογιστήκατε όμως ότι αυτό μπορεί να είναι μια αντανάκλαση του δικού σας εσωτερικού εαυτού; Μια αντανάκλαση που σας εμποδίζει να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που πρέπει για να εξελιχτείτε;

Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο άτομο στην ζωή σας το οποίο σας ελέγχει λόγω ζηλοτυπίας ή να ασκεί πίεση επάνω σας εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές σας ανάγκες ή  το αντίθετο δηλ. να σας απειλεί ότι θα χωρίσετε αν δεν τον στηρίξετε οικονομικά.

Χρειάζεται να δείτε προσεκτικά τα ζητήματα άσκησης πίεσης και ελέγχου στις σχέσεις σας με γνώμονα ότι η ζήλια πηγάζει από φόβο για αλλαγή και συναισθηματική ανασφάλεια.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ