Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 20/6/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Ο Τροχός της Τύχης

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 20/6/20
Ο Τροχός της Τύχης
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 20/6/20

Ο Τροχός της Τύχης υποδηλώνει ότι έχετε τη σοφία να κατανοήσετε ότι οι περιστάσεις πάντα αλλάζουν και ότι αυτό που ξεκίνησε να εμφανίζετε αρνητικό, καθώς ο τροχός μπαίνει στην ανοδική του πορεία του θα επιφέρει καταστάσεις οι οποίες θα έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό την εξέλιξη την επιτυχία την ευμάρεια .Το να παίρνετε ότι ακριβώς θέλετε . Είναι αυτό που αναφέρει ο ευαγγελιστής Ματθαίος στο 19:30: “ Πολλοί από αυτούς που έχουν πολλά θα έρθουν τελευταίοι και πολλοί από αυτούς που έχουν λίγα θα έρθουν πρώτοι.” Στη συνέχεια θα επέλθει μια βαθιά πνευματική κατανόηση των αλλαγών που έχουν βιώσει στη ζωή τους.

Η κάρτα όμως του Τροχού της Τύχης ναι μεν ανακατευθύνει τις ζωές σας αλλά μην κάνετε το λάθος και αγνοείστε τις προειδοποιήσεις που κρύβει. Δηλαδή μην φανταστείτε ότι όλα τα προβλήματα τελείωσαν και από τώρα και στο έξης η ζωή θα είναι γεμάτη ροδοπέταλα! Αυτό θα είναι μια φοβερή ψευδαίσθηση!

Απλά αναδιατυπώστε τις προτεραιότητες σας ,ανακαλύπτοντας έτσι μια λεπτή αλλά ισχυρή σύνδεση με το συλλογικό σας ασυνείδητο. Αυτό θα σας δώσει μία υπεραξία αλλά και έμπνευση!

Προμηνύεται αλλαγή της τύχης. Η αρχή ή το τέλος ενός κύκλου! Είναι ανάγκη του να αναγνωρίσετε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν δεδομένου ότι είναι μόνο προσωρινά διαθέσιμες και θα εξαφανιστούν με την αναπόφευκτη στροφή του τροχού. Αρκετοί από εσάς θα φθάσετε στο ορόσημο. Θα περάσετε σε μια νέα εποχή και δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που μετά από μία ανησυχητική κατάσταση θα ανακτήσουν και πάλι τον έλεγχο.

Ο Τροχός αναφέρεται στο γεγονός ότι τα πράγματα συνεχώς μεταβάλλονται. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Ακόμη και αν το περιβάλλον σας  είναι δύσκολο και απαιτητικό, θα πρέπει να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε περισσότερο στη διασκέδαση.

Το μάθημα του Τροχού της Τύχης είναι ότι θα πρέπει να δεχτείτε ότι υπάρχουν πάντα σκαμπανεβάσματα στη ζωή. Αν υπήρχαν μόνο καλές εποχές, η ανία θα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στις ζωές όλων.

 Αν υπήρχαν μόνο καλές εποχές τότε θα βασίλευε το χάος!

Έτσι, όταν οι καιροί είναι καλοί, πρέπει να απολαμβάνετε τα οφέλη, αλλά δεν πρέπει να γίνεστε αυτάρεσκοι, διότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ