Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 24/5/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 24/5/20
Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 24/5/20

Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος  υποδηλώνει καθυστερήσεις και απογοήτευση, που οδηγούν στο  πουθενά, και είναι εμφανές  το αίσθημα του θυμού μπροστά σε εμπόδια και στην άρνηση του να έχετε  ό, τι θέλετε. Αυτή  κάρτα, σε ανεστραμμένη θέση, αντιπροσωπεύει μια απώλεια της προσωπικής δύναμης ή αρνητική χρήση της εξουσίας. Μπορεί να δείχνει  ότι προσπαθείτε να συγκαλύψετε ή να αντισταθμίσετε την αδυναμία σας στο να ελέγξετε κάποιες καταστάσεις. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει και την απαισιοδοξία.

Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος  σάς επισημαίνει σήμερα ότι πρέπει να προσέξετε πολύ. Κάνετε πράγματα χωρίς να το σκεφτείτε. Επίσης η συμπεριφορά σας είναι απότομη, κάνετε ή λέτε λόγια που πληγώνουν τους άλλους. Ενεργείτε αυθόρμητα και ανυπόμονα και προσπαθείτε πάντα να γίνει αυτό που θέλετε εσείς. Δεν δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να πάρει σωστές αποφάσεις και να πάψει να είναι σκληρός και με δικούς του ακόμα ανθρώπους.

Ορισμένοι πάλι από εσάς είστε απαθείς σε καταστάσεις που επιβάλλεται να πάρετε θέση. Έτσι μπορεί να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Μπορεί επίσης να διακατέχεστε από απογοήτευση επειδή δεν είστε τόσο ισχυροί για να σταθείτε σωστά στις περιστάσεις.

Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος σας βρίσκει σήμερα αντιδραστικούς σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Δεν δίνετε τη απαραίτητη προσοχή σε θέματα που την χρειάζονται. Αντί να κρίνετε αλόγιστα, καλύτερο θα ήταν να αναλάβετε δράση ανάλογα με τις περιστάσεις. Κάνετε ένα επαναπροσδιορισμό δίνοντας λίγο  χρόνο σε ζητήματα που αφορούν πολλά άτομα. Επίσης ορισμένοι από εσάς μπορεί να νιώθετε κάποια απογοήτευση επειδή δεν έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων που σας επηρεάζουν άμεσα.

 Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος  υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε κίνδυνο , ενεργείτε παρορμητικά, κάνετε ή  λέτε πράγματα που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Θέλετε πάντα το «σταθερό» και να έχετε τα πάντα  ακριβώς όπως θα θέλατε, αλλά δεν φαίνεται να δίνετε στον εαυτό σας το χρόνο να σκεφτείτε πραγματικά  αυτό που είναι καλύτερο για σας. Άλλοι πάλι από εσάς δεν αντιδράτε άμεσα σε κάθε τι που συμβαίνει, και έτσι μπορεί να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Μπορείτε επίσης να βρίσκετε τον εαυτό σας απογοητευμένο, στο ότι υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν την κατάστασή σας  έτσι που νοιώθετε ότι δεν μπορείτε να την  ελέγξετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ