Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 25/5/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : το Δύο των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 25/5/20
Το Δύο των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 25/5/20

Επιφανειακά, το Δύο των Ράβδων θυμίζει τον ανόητο. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι ο Τρελός δεν υπολογίζει το μέλλον .Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει το μέλλον και την ανάγκη για μια καλύτερη επιλογή.

Ένα  όχι εύκολο καθήκον όταν οι επιλογές σας είναι παρόμοιες. Βρίσκεστε σε σταυροδρόμια. Η σωστή επιλογή είναι ασαφής, τουλάχιστον όσον αφορά τη λογική, επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί άγνωστοι δυνητικοί παράγοντες. Οι ράβδοι δεν είναι για λογική είναι για έμπνευση και θάρρος . Ακολουθήστε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Δεν είναι καιρός για στασιμότητες.

Το Δύο των Ράβδων είναι μια πιο ώριμη εκδοχή του Άσσου των Ράβδων. Σημαίνει ότι αυτή η κάρτα Ταρω έχει να κάνει με το σχεδιασμό και την κίνηση προς τα εμπρός. Μπορεί να έχετε ήδη αναλάβει να επιτύχετε ένα συγκεκριμένο έργο, και να το  έχετε μετατρέψει από  μια ιδέα σε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Ένα τέτοιο σχέδιο θα έχει απαιτήσεις. Ως εκ τούτου θα πρέπει να προχωρήσετε έχοντας στο μυαλό σας ακριβώς το σχέδιο για να επιτύχετε πραγματικά αυτό που ορίσατε. 
Η ανακάλυψη θεωρείται ως άλλος ένας συμβολισμός. Αυτό συμβαίνει επειδή βγαίνετε από το κουκούλι σας και εξερευνάτε νέες εμπειρίες και κόσμους. Παρόλο που η αρχή μπορεί να φαίνεται σκληρή και δύσκολη, η κάρτα Δύο των Ράβδων σας ενθαρρύνει να αγωνιστείτε και να προωθήσετε.

Σε γενικές γραμμές το  Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο σας υπενθυμίζει να βάλετε τα  συναισθήματα σας σε  μια νέα  προοπτική. Μερικές φορές αυτό που νιώθετέ δεν είναι η συνολική πραγματικότητα της κατάστασης. Παρόλα αυτά, μερικές φορές θα πρέπει να κάνετε αλλαγές και να δοκιμάσετε νέα πράγματα στη ζωή. Ζυγίστε προσεκτικά τις όποιες ισορροπίες ιδιαίτερα αν πρόκειται  να αναλάβετε κάποια ρίσκα και κάνοντας μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ