Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 25/7

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 25/7
Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 25/7

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι μπορεί να έχετε ξεκινήσει προσωπικά ταξίδια ή εξελίξεις. Δεν έχετε λάβει όμως λάβει τα επιτεύγματα που ελπίζατε. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καθυστερήσεις. Παρ ‘όλα αυτά, το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο υπενθυμίζει ότι όλη η δουλειά σας δεν πήγε στράφι.

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν έχετε βάλει  μακροπρόθεσμους στόχους σας ή κατακλύζεστε από καθήκοντα που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε σύντομα.

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο  υποδηλώνει προγραμματισμό για μελλοντικές αλλαγές. Προσέξτε τις όποιες επιλογές που θα εμφανιστούν.

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Υπάρχει στασιμότητα. Ορισμένοι από εσάς ίσως να έχετε βραχυπρόθεσμους στόχους. Ίσως ακόμα και να μην κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να περιμένετε κάποια πράγματα να γίνουν από μόνα τους. Κάποιοι αναζητάτε ίσως το εύκολο κέρδος αναλαμβάνοντας ρίσκα ή επενδύσεις υψηλού κινδύνου.. Κάποιοι άλλοι δεν πιστεύετε στον εαυτό σας με αποτέλεσμα να αποφεύγετε ηγετικές θέσεις ή τις όποιες ευθύνες.

To Tρία των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει να είστε δεκτικοί στις ανάγκες σας .Να αναγνωρίσετε πότε χάνετε τα ταλέντα, τις δεξιότητές σας. Θα υπάρξει επίλυση μετά από κάποιο αγώνα.  Αλλά τώρα είναι ακόμα απαραίτητη η εργασία. Η σωστή ισορροπία δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. Αυτό γιατί ασχολείστε με τις “εσωτερικές” σκέψεις και .αποκλείεται τα εξωτερικά πλεονεκτήματα. Έχετε γίνει μάρτυρες προσφέροντας πολύ περισσότερα σε άλλους και οι άλλοι να επωφελούνται από εσάς. Πρέπει να ελέγξετε τα πάντα πριν προχωρήσετε. Μια απρόσεκτη προσέγγιση μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε την αποτυχία κάποιου έργου λόγω προβλημάτων που είναι μεγαλύτερα από όσα προβλέπετε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ