Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 28/3/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 28/3/20
Το Οκτώ των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 28/3/20

Ορισμένα πράγματα στη ζωή είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας, και το Οκτώ των Ξιφών υποδηλώνει ότι μερικοί από εσάς είστε εξαιρετικά συγκρατημένοι. Αυτό μπορεί να είναι κάτι δυσάρεστο. Τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στη διεθνή πολιτική. Σε κάθε περίπτωση, πιθανότατα να βρείτε ότι οι όποιες επιλογές σας είναι περιορισμένες. Σε κάθε στιγμή ,μπορεί να βιώνετε αυξανόμενη απογοήτευση και άγχος. Η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι : Να προσέξτε αυτή την κατάσταση με υπομονή και να είστε έτοιμοι να κινηθείτε όταν αλλάξει η κατάσταση.

Το Οκτώ των Ξιφών σε τομέα σχέσης μπορεί να αναφέρεται ότι ο ένας σύντροφος  πάσχει από κατάθλιψη.

Σε εργασιακό τομέα μπορεί να αναφέρεται στο γεγονός ότι σας έχουν αναθέσει υπερβολικά πολλά καθήκοντα και εσείς  νοιώθετε παγιδευμένοι  καθώς δεν μπορείτε να ανταπεξέρθετε ή δεν ξέρετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε

Σημασία έχει ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Μην τις κάνετε όμως κάτω από καθεστώς πανικού!

Το Οκτώ  των Ξιφών υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς αισθάνεστε εγκλωβισμένοι είτε εξαιτίας κάποιων γεγονότων ή ότι μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια δύσκολη σχέση ή ότι αναζητάτε δουλειά ή ότι αυτό που κάνετε δεν σας γεμίζει.

Αν και εφόσον αυτά αποτελούν πραγματικά δεδομένα είναι φυσικό να αισθάνεστε έτσι! Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι και επιλογές υπάρχουν  και διέξοδοι μπορεί να βρεθούν με την προϋπόθεση ότι έχετε την δύναμη της θέλησης, της αντικειμενικότητας και της καθαρής σκέψης . Γυρίστε πίσω στην χθεσινή κάρτα ημέρας όπου ήταν η Σελήνη ανεστραμμένη και προειδοποιούσε: Προσοχή στις φαντασιώσεις!!!

Σήμερα το Οκτώ  των Ξιφών σας συμβουλεύει θέληση και αντικειμενικότητα για να ξεπεράσετε τις όποιες ανασφάλειες που σας εμποδίζουν να φτάσετε στον στόχο σας

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ