Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 3/1

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 3/1
Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 3/1

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο φανερώνει την ανάγκη να δημιουργηθούν μακροπρόθεσμοι στόχοι. Ξεκινήστε τη διαδικασία καθορισμού των στόχων σας. Προσδιορίστε τι είναι σημαντικό για εσάς. Συνεχίστε σχεδιάζοντας με τον τρόπο τον οποίο σκοπεύετε να επιτύχετε αυτούς τους στόχους. 

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε αγνοήσει σημαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με το σχεδιασμό των όσων κάνατε. Η έλλειψη σωστού σχεδιασμού μπορεί να είναι ο λόγος της πτώσης σας. 

Άλλες ερμηνείες μπορεί να περιλαμβάνουν είτε την υπερβολική αυτοπεποίθηση είτε την έλλειψη υπομονής. Και τα δύο είναι πιθανόν να φέρουν αταξία στο δρόμο σας.

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι άλλο άτομο κάνει κουμάντο στην ζωή σας .Ίσως ένας πατέρας, αδελφός ή σύζυγος χρησιμοποιεί τη δύναμή τους για να σας ελέγξει. 

Αντισταθμισμένες καταστάσεις υποδηλώνουν ότι ασχολείστε με ένα πολύ ανυπόληπτο άτομο. Είναι εξαιρετικά χειραγωγικό και έχει εκρηκτική ιδιοσυγκρασία.

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να δείχνουν ότι έχετε έλλειψη πόρων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντική κατάθλιψη και οικονομικές απώλειες

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα. Δεν ξέρετε όμως από πού να αρχίσετε. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν  έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που σας γεμίζει. Τι θέλετε να κάνετε στην πραγματικότητα . Ξεκινήστε από την αρχή σκεπτόμενοι  ξανά  σχετικά με το τι είναι σημαντικό για εσάς και ποια είναι τα πραγματικά σας  κίνητρα. Ελέγξετε τα πάθη σας, και στη συνέχεια  αρχίστε να σχεδιάζετε τον τρόπο με τον οποίο  θα πετύχετε τους στόχους σας.

Ξεκινήστε από την αρχή σκεπτόμενοι  ξανά  σχετικά με το τι είναι σημαντικό για εσάς και ποια είναι τα πραγματικά σας  κίνητρα. Ελέγξετε τα πάθη σας, και στη συνέχεια  αρχίστε να σχεδιάζετε τον τρόπο με τον οποίο  θα πετύχετε τους στόχους σας.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ