Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 8/10

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Επτά των Ξιφών 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 8/10
Το Επτά των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 8/10

Το Επτά των Ξιφών υποδεικνύει τις δυνάμεις που σας αντιτίθενται. Το Επτά των Ξιφών δείχνει ότι υπάρχει μια πηγή απογοήτευσης. Αυτό είναι θετικό, καθώς μπορεί να εντοπίσετε αυτήν την πηγή και να αλλάξετε τις όποιες αρνητικές καταστάσεις. Λάβετε υπόψιν σας ότι το Επτά των Ξιφών υποδηλώνει ότι κάποιος μπορεί να σας σαμποτάρει σκόπιμα. Ο δρόμος προς την επιτυχία σας δεν χαρακτηρίζεται από αντιπαραθέσεις, αλλά από αγανάκτηση.

Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται σε μια ανάγνωση κάρτας Ταρω, σας ζητάει να είστε προσεκτικοί. Αν είναι για σας, σας ζητά να ρίξετε μια ματιά στις ενέργειές σας και τις διαδικασίες σκέψης.

Είστε εγωιστές, οι βασικές σας σκέψεις είναι αρνητικές ;Αποφεύγετε την πραγματικότητα; Προσπαθείτε να βγείτε από μια κατάσταση χωρίς να είστε ειλικρινείς ή γενναίοι; Δεν είναι πολύ αργά για να επανεκτιμήσετε τις στάσεις σας και τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε να είστε αξιότιμοι ανά πάσα στιγμή στη ζωή σας – ανεξάρτητα από το παρελθόν.

Αφαιρέστε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Γνωρίζοντας τις συμπεριφορές που υπονομεύουν τον εαυτό σας, μπορείτε να αρχίσετε να τις αντιμετωπίζετε και να κάνετε αλλαγές.

Αν πρόκειται για κάποιον άλλο, σας φροντίζει να είστε προσεκτικοί – μπορεί να σας πάρουν για μια βόλτα από κάποιον. Κάποιος δεν είναι ειλικρινής ή ανοικτός, ίσως χειραγωγεί προς όφελός του.

Στον αισθηματικό τομέα αυτή η κάρτα έρχεται ως προειδοποίηση: ” έχεις προδοθεί ή πρόκειται να προδοθείς”. Το πρόσωπο που αγαπάτε ενεργεί με εγωιστικό τρόπο. Αν έχετε αμφιβολίες αυτές οι κάρτες τις επιβεβαιώνουν. Σας έχουν αφήσει με δύο σπαθιά. Μην ξεγελιέστε από αυτό. Είναι σαν να βρίσκεστε σε μία σχέση έχοντας το ένα πόδι μέσα και το άλλο πόδι έξω. Αυτό δεν είναι αγάπη.

Η άμεση αντιπαράθεση δεν θα λύσει αυτό το πρόβλημα καθώς το άτομο είναι δειλό ή ανέντιμο. Θα πρέπει να πάτε σε ένα εσωτερικό ταξίδι για να αναζητήσετε απαντήσεις σε αυτή την προδοσία.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποδεχθείτε την κατάσταση και να αρχίσετε να θεραπεύεστε από την προδοσία

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ