Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο 

TO DEKA TON DINARION ANESTRAMMENO
Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο σας καλεί να αναγνωρίσετε ότι αντιμετωπίζετε το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, και αισθάνεστε χαμένοι. Δεν ξέρετε τι να κάνετε. Όταν αυτή η αίσθηση της σύγχυσης αυξάνεται μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικούς ή συναισθηματικούς κινδύνους. Αναγνωρίστε ότι τυχόν παρορμήσεις να αναλάβετε ρίσκα βρίσκονται σε άμεση αντίθεση με τις βασικές σας ιδιότητες προσοχής, δεξιοτήτων και προνοητικότητας.

Μερικές φορές, ο κίνδυνος είναι δικαιολογημένος, ανάλογα με τα προβλεπόμενα αποτελέσματα. Αλλά εάν ο κίνδυνος προέρχεται από την ανυπομονησία, τότε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την απερισκεψία είναι τεράστια.

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο ενίοτε υποδηλώνει ότι είστε τόσο παγιδευμένοι από την ανάγκη για υλική άνεση που θα πρέπει να ψάξετε για να ξαναβρείτε την επαφή με τον δικό σας πνευματικό εαυτό.
Χρησιμοποιήστε τα δώρα σας για επικοινωνία, θεραπεία και έμπνευση και ευθυγραμμιστείτε με τον “εσωτερικό” Εαυτό σας. Οργανώστε τα πράγματα στη ζωή σας. Αρχίστε να επικοινωνείτε με τις “εσωτερικές” σας επιθυμίες σας και τα αποτελέσματα θα είναι θεραπευτικά, εμπνευσμένα και εμπλουτισμένα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ