Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Ο Πύργος ανεστραμμένος

Ο PYRGOS ANESTRAMMENOS
Ο Πύργος ανεστραμμένος

Όταν ο Πύργος εμφανίζεται ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν είναι πολλοί εχθρικοί απέναντί σας. Πολλά  ασυνήθιστα δυσάρεστα γεγονότα  και παρεξηγήσεις  πρόκειται να συμβούν  Με τον Πύργο ανεστραμμένο είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Αγάπη: Ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς δεν είστε σε θέση να κάνετε σημαντικές αλλαγές και ότι άλλοι διακατέχεστε από ένα συναίσθημα μοναξιάς Πολύ πιθανόν μια σημαντική φιλία να χαλάσει ενώ αρκετοί από εσάς να βιώνετε μία τυραννική σχέση Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι η σχέση χρειάζεται περισσότερη δουλειά και περισσότερη επικοινωνία, εάν θέλετε να επιβιώσει. Σκεφτείτε θετικά και μην επικεντρώνεστε  στην «αλλαγή του  σύντροφό σας,” Σκεφτείτε πώς θα συμβάλλετε  στην όλη κατάσταση  και να μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

 Στα οικονομικά, ο Πύργος ανεστραμμένος  υποδηλώνει ότι  δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις υψηλού κινδύνου, τα τυχερά παιχνίδια, ή  μια νίκη λοταρία. Σε γενικές γραμμές, Σε αρκετές περιστάσεις υποδηλώνει χρεοκοπία . Χρειάζεστε οικονομική  βοήθεια μην διστάσετε να το ζητήσετε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ