Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος στον αισθηματικό τομέα  μπορεί να δείχνει μια ανεπιθύμητη απομόνωση. Για παράδειγμα: Ένα άτομο μπορεί να θέλει  να είναι μόνο του ή μπορεί να επιθυμεί να  αποσυρθεί από μία  σχέση. Ο σύντροφος από την άλλη πλευρά μπορεί να επιθυμεί να εμβαθύνει στη σχέση. Αν ο Ερημίτης είναι ο σύντροφος σας θα πρέπει να σεβαστείτε την επιθυμία του άλλου για χώρο και χρόνο. Θα πρέπει να είστε  εκεί για να τον στηρίξετε ανάλογα με την περίπτωση.

Εναλλακτικά, η ιδέα του να είσαι μόνος είναι τόσο τρομακτική και απωθητική αυτή τη στιγμή που θα κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να μείνετε μαζί. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση, εσείς και ο σύντροφος σας δεν θα θέλετε να χωρίσετε  γιατί  ο διαχωρισμός θα φέρει μόνο ένα αίσθημα κενού. Είναι  πολύ νωρίς για να είστε  χώρια και μπορείτε ακόμα και οι δύο αν  θέλετε  να εργαστείτε από κοινού για κάποια  πράγματα . Αν έχετε ήδη χωρίσει, τότε ο Ερημίτης ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει  ότι είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε  μια επανασύνδεση.

Αν είστε ήδη μόνος/η, και έχετε κουραστεί από την μοναξιά  αυτή είναι η  κατάλληλη στιγμή για την δημιουργία μιας σχέσης!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ