Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Η Σελήνη  ανεστραμμένη

Η Σελήνη ανεστραμμένη

Η Σελήνη  ανεστραμμένη δείχνει ότι τα πράγματα μπορεί να φαίνεται κάπως συγκεχυμένα σε εσάς  ή  και στους οικείους σας. Είναι σημαντικό για σας να εμπιστευτείτε τώρα το ένστικτό σας .

Στον τομέα εργασίας όταν η Σελήνη εμφανίζεται  αντίστροφη, τα πράγματα, δυστυχώς, δεν είναι και ότι το καλύτερο. Πιο καταστροφικό από όλα είναι όταν νομίζετε ότι είστε σαφείς σχετικά με κάτι αλλά στην πραγματικότητα δεν είστε. Θα είναι σημαντικό να κάνετε ερωτήσεις, ιδιαίτερα στους ανωτέρους σας, και να εφαρμόσετε την πρακτική  της «ενεργητικής ακρόασης” για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και οι συνάδελφοί σας καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο τέλεια . Μην πιέζετε για σημαντικές αλλαγές.  Ο χρόνος δεν  είναι κατάλληλος μέχρι τις  3/9/2018 , αν  κάποιοι από εσάς  ψάχνετε για μια νέα θέση. 

Στα συναισθηματικά η Σελήνη ανεστραμμένη υποδηλώνει μια πολύ δυσάρεστη στιγμή στην ερωτική ζωή αρκετών από εσάς. Μπορεί να υπάρξει κάποιο θερμό επεισόδιο και  να προκύψουν αρνητικές καταστάσεις. Απομακρυνθείτε για λίγο από την σχέση αν χρειαστεί.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ