Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος 

autokratoras anestramenod
Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

H κάρτα του Αυτοκράτορα ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι κάποιος θέλει να σας χειραγωγήσει. Προσπαθήστε να κοιτάξετε πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. Εξετάσετε τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να έχει για εσάς.
Σε θέματα εργασιακά ή θέματα καριέρας ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση για μια δομημένη και σοβαρή εργασία. Προφανώς, δεν έχετε πολλές επιλογές. Κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να παρουσιάσετε δομή και τάξη στην δουλειά σας. Φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας μερικά διαλείμματα για να τον βοηθήσετε να αντιμετωπίσει ότι είναι απαραίτητο.
Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε στην έλλειψη της αγάπης. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας ένα μεθοδικό πρόσωπο, σκεφτείτε τι συμβιβασμοί μπορεί και πρέπει να γίνουν. Αν δεν το κάνετε η σχέση δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να λειτουργήσει.
Τέλος σε σχέση με τα οικονομικά η κάρτα του Αυτοκράτορα ανεστραμμένη αναφέρετε στο γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να προσφύγετε σε εξωτερική βοήθεια. Ψάξτε για κάποιον που είναι καλός στη λογική, τη τάξη, και να είναι μεθοδικός όσον αφορά τους καθορισμούς των προϋπολογισμών, τους φόρους και τις ταμειακές εισροές, και ούτω καθεξής. Αν δεν το κάνετε δεν θα μπορέσετε να αντέξετε οικονομικά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ