Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Ο Βαλές των Ράβδων

BALES TON RABDON
Ο Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς θα λάβετε καλά νέα ή θα δεχθείτε πολύτιμες συμβουλές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν ευεργετικές συστάσεις προκειμένου να αναλάβετε μία εργασία. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ο Βαλές των Ράβδων δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Μπορεί όμως να φέρει Θετική ενέργεια.

Όσον αφορά τις σχέσεις, ο Βαλές των Ράβδων μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας παθιασμένης σχέσης ή ένα νεαρό άτομο που εξιδανικεύει κάποιο άλλο. Αν αυτός ο βαλές  υποδηλώνει  μια νέα σχέση, τότε είναι 100% βέβαιο ότι θα είναι γεμάτη πάθος,  ενθουσιασμό, και πιθανώς να σχετίζετε με ταξίδια. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε κάποιο συναρπαστικό άτομο ενώ βρίσκεστε ταξιδεύετε. Αυτό μπορεί να μην είναι μια μακροχρόνια σχέση, αλλά σίγουρα θα είναι αυτό που θα το θυμάστε για πολύ καιρό.

Κάποιοι από εσάς θα έχετε άνοδο στα οικονομικά καθώς ο Βαλές των Ράβδων δείχνει ότι τα πράγματα που ξεκινήσατε πριν από λίγο καιρό αρχίζουν να καρποφορούν. Επίσης είναι πιθανό να ανακάμψετε παίρνοντας κάποια χρήματα που είχατε δανείσει.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ