Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Ο Θάνατος

o thanatos
Ο Θάνατος

Ο Θάνατος  Αυτή η κάρτα υποδηλώνει σίγουρα μια εποχή βαθιάς μεταμόρφωσης.  Καταστάσεις, πράγματα και άνθρωποι που τους έχετε συνηθίσει δεν είναι πλέον διαθέσιμοι  για εσάς όπως ήταν κάποτε.

Όσο λιγότερη είναι η αντίσταση σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τόσο πιο ανώδυνα θα είναι τα πράγματα για  σας. Συχνά  χρειάζετε  να “αφήσετε”  ένα είδος αυτο-περιοριστικής πεποίθησης ή στάσης. Απλά μερικές φορές  δεν μπορούμε να δούμε πώς οι στάσεις μας, μας πληγώνουν. Είτε εμάς είτε αυτούς που μας περιβάλλουν. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε αυτή η χρονική περίοδος είναι μια περίοδος αφύπνισης.

Αυτή η κάρτα δεν υποδηλώνει μόνο τη καταστροφή! Είναι η καταστροφή που ακολουθείται από ανανέωση. Ακόμα κι αν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Βρείτε το θάρρος να την διασχίσετε. Εάν είστε προσκολλημένοι σε μια σχέση που είστε βαθιά δυστυχισμένο, γιατί δεν θέλετε να την αφήσετε; Κάντε μια ειλικρινή και έντιμη συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα  που σας απασχολούν. Αν αφήσετε την ασφάλεια αυτής της σχέσης, τότε μπορεί να βρείτε κάτι που να λειτουργεί καλύτερα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ