Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ…Οι Ράβδοι είναι η δεύτερη φυλή των Ταρω. Μερικές φορές αποκαλούνται μπαστούνια. Οι Ράβδοι είναι η φυλή που συνδέεται στενότερα με την άνοιξη, τη φωτιά και την ενέργεια. Οι ράβδοι αντιπροσωπεύουν την ανάπτυξη, την έμπνευση, τη φιλοδοξία, τον ανταγωνισμό και την επιθυμία για εξουσία. Συχνά σχετίζονται με επιχειρηματικές προσπάθειες, αλλά μπορούν επίσης να σχετίζονται με τις προσπάθειες αγάπης και ρομαντισμού. Οι Ράβδοι ανεστραμμένοι  σημαίνουν το αντίθετο της ενέργειας και της καθοδήγησης. Υποδηλώνουν ψευδαίσθηση, έλλειψη κατεύθυνσης, απερισκεψία ή τεμπελιά.
 

Ο Άσσος των Ράβδων

Ο Άσσος των Ράβδων = νέες δυνατότητες και νέες ευκαιρίες

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Ο Άσσος των Ράβδων
 
Ο Άσσος των Ράβδων είναι, όπως όλοι οι άσσοι και αυτός, ένα σημάδι των νέων αρχών. Ο Άσσος των Ράβδων συσχετίζεται συνήθως με τη διαίσθηση, τις διαδικασίες σκέψης και την επικοινωνία. Για αυτό και θεωρείται συνήθως ένα σημάδι για νέες αρχές και νέες ενέργειες.  Σας λέει το ένστικτό σας ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση για μια νέα πρόκληση ή να αδράξετε μια ευκαιρία; Ακολουθήστε το ένστικτό σας !

Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

Όταν ο Άσσος των Ράβδων έρχεται ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι όλα τα μεγάλα σχέδιά σας πρέπει να τεθούν σε αναμονή για λίγο. Οτι ακόμα σε μια νέα συνεργασία  δεν μπαίνουν υγιείς βάσεις. Αφήστε τα πράγματα ως έχουν μέχρι να έρθει ο κατάλληλος χρόνος και θα είναι πολύ πιθανότερο να έχετε επιτυχία.

Δύο των Ράβδων

To Δύο των Ράβδων = εντολή ισορροπίας

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Το Δύο των Ράβδων
Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ…Το Δύο των Ράβδων συχνά υποδηλώνει νέες συνεργασίες και σχέσεις. Αυτές μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα επωφελείς. Διαλογιστείτε επάνω σε αυτή την κάρτα σχετικά με την  επιχείρησής σας ή την επαγγελματική σας πρόοδο, αντί για αισθηματικά ή οικογενειακά θέματα.

To Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ…Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο συχνά σημαίνει ότι βρίσκεστε στην αναμονή για πολύ καιρό. Σταματήστε να περιμένετε ευκαιρίες για να φτάσετε στο στόχο σας. Βγείτε και αναζητήστε τους. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία η δικτύωση και η ενεργητική κίνηση θα είναι προς όφελός σας. Σταματήστε να είστε παθητικοί, και φανείτε πιο δυναμικοί.

Το Τρία των Ράβδων = Σε εγρήγορση

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Τρία των Ράβδων
Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ… Το Τρία των Ράβδων  είναι μια κάρτα επιτυχίας. Δουλεύετε σκληρά; Λοιπόν, το σκάφος στην Ταρώ του Μαρτσέτι υποδηλώνει τα σημαντικά οφέλη που έρχονται πρός εσάς, Αποτέλεσμα της δικής σας σκληρής δουλειάς. Νιώστε καλά σχετικά με τα επιτεύγματά σας και αν οφείλετε κάποια επιτυχία στις προσπάθειες άλλων, καλέστε τους στον εορτασμό! 

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο
Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο είναι μια ένδειξη αδράνειας.; Αυτό συμβαίνει επειδή δεν κάνετε τίποτα για να αλλάξετε τα πράγματα. Γίνετε πιο ενεργητικοί και κινηθείτε, και εν συνεχεία επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας.
 

To Tέσσερα των Ράβδων = ολοκληρωμένη εργασία

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Το Τέσσερα των Ράβδων

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ…Το Τέσσερα των Ράβδων στην ανάγνωση Tαρώ, είναι μια αιτία για γιορτή! Έχουν έρθει οι καλές εποχές και έχετε το δικαίωμα να αισθάνεστε χαρά και ευτυχία. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας. Μοιραστείτε με τρίτους τα επιτεύγματα σας. Είναι ανάγκη τώρα να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείτε. Θα σας κάνει καλό μακροπρόθεσμα.

To Tέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο συχνά υποδηλώνει την απάθεια. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.Ίσως ότι δεν αξίζει τον κόπο να κάνετε τίποτα. Δύσκολο να βρεθεί  κίνητρο; Δοκιμάστε κάποια σωματική δραστηριότητα. Ένα ενεργό σώμα οδηγεί σε έναν ενεργό εγκέφαλο. Βγείτε και κινηθείτε. Εάν αισθάνεστε πραγματικά άβολα -κάτι σαν ψυχοπλάκωμα, πάρτε μερικούς φίλους που νοιώθουν το ίδιο. Πηγαίνετε για μια πεζοπορία στο δάσος, εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο.  Φέρτε το σώμα σας ξανά στη δράση, και ο εγκέφαλός σας θα ακολουθήσει.

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.

To Πέντε των Ράβδων = μάχη

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Πέντε των Ράβδων
Η φυλή  των Ράβδων Ταρώ και το νόημα τους.. To Πέντε των Ράβδων γενικά, υποδηλώνει διαφωνία. Όταν εμφανίζεται σημαίνει ότι είναι καιρός να τερματίσουμε τις όποιες διαφωνίες.  Να είμαστε ειλικρινείς με αυτό που αισθανόμαστε. Όπως το Πέντε των Ξιφών, μας θυμίζει να αποκαταστήσουμε τις όποιες καταστάσεις και να παραδεχτούμε ότι έχουμε κάνει λάθος, το Πέντε των Ράβδων μας υπενθυμίζει ότι εάν θέλουμε να σταματήσουμε τις διαμάχες, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους και με τους εαυτούς μας .

To Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.
Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο υπονοεί ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένατε . Υποδηλώνει επίσης και την προσωρινή ανακωχή στον εργασιακό χώρο. Να είστε υπομονετικοί και να κάνετε ότι μπορείτε για να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε.Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει επίσης σαν μελλοντικό χαρτί ότι τα πράγματα στον εργασιακό τομέα θα πάνε καλύτερα.

Το Έξι των Ράβδων = νίκη

Το Έξι των Ράβδων
Το Έξι των Ράβδων
Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ…Όταν εμφανίζεται το Έξι των Ράβδων, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει επιτυχία. Όχι μόνο θα υπάρχει μια αίσθηση εσωτερικής ικανοποίησης, αλλά θα υπάρχει και δημόσια αναγνώριση. Άλλοι θα αναγνωρίσουν τα επιτεύγματά σας και θα γνωρίσουν τη σκληρή δουλειά σας. Εάν αυτό συμβαίνει σε σχέση με μια κατάσταση εργασίας, μην προσπαθήσετε να μειώσετε τα δικά σας επιτεύγματα και τις προσπάθειες. 

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο
Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο
Όταν το Έξι των Ράβδων εμφανίζεται αντίστροφα, μπορεί να νικήσετε. Αλλά η νίκη θα είναι γλυκόπικρη. Στην περίπτωση αυτή, η επιτυχία έχει τα μειονεκτήματά της. Έχετε πάρει προαγωγή αλλά όχι στο πόστο που εδικαιούστο; Περιμένατε κάποια αλλαγή αλλά σας είπαν ότι πρέπει να περιμένετε ακόμα λίγο;Προσέξτε να μην χάνετε το κουράγιο σας όταν ανεβαίνετε στη σκάλα της επιτυχίας.
 

To Επτά των Ράβδων = στοχασμός

Το Επτά των Ράβδων
Το Επτά των Ράβδων
Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ…Το Επτά των Ράβδων μας λέει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. Θα χρειαστείτε όλη την εσωτερική σας δύναμη για να κερδίσετε αυτή τη φορά. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους όλο,  σθένος. Παίξτε με τους κανόνες, αλλά δώστε ότι έχετε. Προσέξτε για τον ανταγωνισμό, επειδή δεν είναι όλοι που θα παίξουν δίκαια.

To Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο
Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση τρίτων μπορεί συχνά να σαμποτάρει τις προσπάθειές μας. Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο είναι μια προειδοποίηση ότι η δική μας αίσθηση ανεπάρκειας μπορεί να προκαλέσει αποτυχία σε επαγγελματικές και προσωπικές προσπάθειες. Εργαστείτε για να οικοδομήσετε τη δική σας αυτοπεποίθηση γιατί διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας.

 
To Oκτώ των Ράβδων = συνθηκολόγηση
Οκτώ των Ράβδων
Το Οκτώ των Ράβδων

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ…Το Οκτώ των Ράβδων είναι μια κάρτα αναζωογόνησης και πάθους! Εάν η σεξουαλική σας ζωή έχει μειωθεί, τα Οκτώ σημαίνει ότι πρόκειται να αναζωογονηθείτε. Εργασιακά σχέδια που παρέμεναν στο συρτάρι ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Το Οκτώ είναι μια κάρτα επιτυχίας σε όλη τη διαδρομή.

To Oκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο
Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο
Το Οκτώ των Ράβδων δείχνει την επιτυχία, αλλά το όταν αντιστραφούν το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο σημαίνει ότι τα πράγματα βρίσκονται σε στασιμότητα. Η αναποφασιστικότητα θα σας κρατήσει πίσω, και τίποτα δεν κινείται προς τα εμπρός. Επαναξιολογήστε τις καταστάσεις εάν θέλετε να αλλάξετε κάτι.

Η ερμηνεία των Ράβδων στην Ταρώ.

To Εννέα των Ράβδων = επιστροφή στην πραγματικότητα

To Εννέα των Ράβδων = επιστροφή στην πραγματικότητα
Εννέα των Ράβδων
To Εννέα των Ράβδων, Eίναι ένα σημάδι ότι ενώ μπορείτε να χειρίζεστε τις αντιξοότητες καλά, μπορεί επίσης να χρειαστεί να σταματήσετε να είστε τόσο σκεπτικοί. Μην αμφισβητείτε την επιτυχία σας. Είναι εντάξει να αμφισβητείτε τα πράγματα (και τους ανθρώπους), αλλά μην αφήσετε την αμφισβήτηση να γίνει ένα εμπόδιο για να προχωρήσετε.

To Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

To Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο
Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  λέει ότι οι υποψίες που είχατε μπορεί να είναι βάσιμες. Έχετε αμφιβολίες για κάτι; Σκέφτεστε ότι κάποιος δεν είναι εντάξει απέναντι σας; Ίσως έχετε δίκιο. Τώρα που γνωρίζετε την αλήθεια της κατάστασης, αντιδράστε αναλόγως.

To Δέκα των Ράβδων = αποθεματοποίηση 

 
To Δέκα των Ράβδων = αποθεματοποίηση 
Το Δέκα των Ράβδων

Εκλάβετε το Δέκα των Ράβδων ως προειδοποιητική κάρτα: είναι μια προειδοποίηση ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερα από όσα είστε σε θέση να χειριστείτε. Τα φορτία τρίτων στους ώμους σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε σωματική και συναισθηματική εξάντληση. Μην δαγκώνετε περισσότερο από ότι μπορείτε να μασάτε.

To Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι πράγματα που ξεκίνησαν καλά στο παρελθόν τώρα έχουν βαλτώσει. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα τώρα και επιτρέψτε σε άλλους να κάνουν το ίδιο, αν το χρειάζονται.

Ο Βαλές των Ράβδων

(Αντιστοιχία επαγομένη Κριού)

Ο Βαλές των Ράβδων
Ο Βαλές των Ράβδων

Όπως όλες οι Βαλέδες, έτσι και ο Βαλές των Ράβδων  είναι μια κάρτα αγγελιοφόρου. Αυτό σημαίνει ότι έρχονται καλά νέα. Το πιο σημαντικό, είναι ότι η αλήθεια σε θέματα που σας απασχολούσαν θα αποκαλυφθεί. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο έχετε κάποιες ανησυχίες- ειδικά ανησυχίες για εξαπάτηση- τώρα είναι η ώρα της αποκάλυψης.

Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος

(Αντιστοιχία επαγομένη Κριού)

Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος
Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο  Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι οι ειδήσεις έρχονται στο δρόμο σας, αλλά αυτή τη φορά προέρχεται από μια απροσδόκητη πηγή. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες είναι 100% από το άτομο που σας τις έδωσε. Έχουν κάποιοι περισσότερα να κερδίσουν λέγοντάς σας την αλήθεια, ή τροφοδοτώντας σας με παραπληροφόρηση;

Ο Ιππότης των  Ράβδων 

(Αντιστοιχία ζώδιο Διδύμων)

Ο Ιππότης των Ράβδων
Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων είναι ιπποτικός, όπως όλοι οι ιππότες, αλλά η κάρτα του δείχνει κάποιον που αγωνίζεται για τα κεκτημένα. Το πιο σημαντικό, που χρειάζεται κάποιος είναι να βρει μόνος του την αλήθεια και να μην επηρεάζεται από τις μηχανορραφίες άλλων. Ο Ιππότης των Ράβδων κοιτάζει στο μέλλον χωρίς φόβο και συχνά είναι προάγγελος της εγκαθίδρυσης μιας εταιρείας.

Ο Ιππότης των  Ράβδων ανεστραμμένος

(Αντιστοιχία ζώδιο Τοξότης)

Ο Ιππότης των  Ράβδων ανεστραμμένος
Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος

Αντίθετα, ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος μας προειδοποιεί ότι το να έχουμε υπερβολικά ακραίο πάθη  μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση. Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος μας συμβουλεύει να κρατάμε τη δική μας συμπεριφορά υπό έλεγχο. 

Η Βασίλισσα των Ράβδων 

(Αντιστοιχία ζώδιο Ταύρου)
Η Βασίλισσα των Ράβδων 
Η Βασίλισσα των Ράβδων
Η Βασίλισσα των Ράβδων, αντιπροσωπεύει ένα άτομο ή μια έννοια, ανάλογα με την κατάσταση. Σε πολλές αναγνώσεις, η Βασίλισσα των Ράβδων,σημαίνει μια γυναίκα που αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι αυτή που εργάζεται πάντα στην αίθουσα (συνήθως πολιτικών ή δημοσίων σχέσεων). Όλοι θέλουν να μείνουν μαζί της. Έχει αυτοπεποίθηση και είναι χαρισματική. Σημειωτέον ότι η Βασίλισσα των Ράβδων δεν προσβάλει ούτε υπονομεύει άλλους. Αντίθετα, κάνει όλους να αισθάνονται σαν να είναι πραγματικά ευπρόσδεκτοι. και να τους αρέσουν. Μην εκλάβετε την ευγένεια της για αδυναμία.

Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη

(Αντιστοιχία ζώδιο Σκορπιού)
Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη
Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη υποδηλώνει μια υλίστρια γυναίκα. Συχνά στον χώρο εργασίας δημιουργεί προβλήματα στους συναδέλφους. Στα αισθηματικά υποδηλώνει ζήλια ή απιστία ανάλογα τις γύρω κάρτες.

 Ο Βασιλιάς των Ράβδων

(Αντιστοιχία ζώδιο Κριού)

 Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Όπως  η Βασίλισσα των Ράβδων,  έτσι και ο Βασιλιάς των Ράβδων μας δείχνει ένα άτομο που καταφέρνει να έχει μια ισχυρή και κυρίαρχη προσωπικότητα. Είναι ακόμα φιλικό και όχι επικριτικό. Ο Βασιλιάς των Ράβδων είναι ανοικτός και κοινωνικός, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι γνήσιος στις αλληλεπιδράσεις του με τους άλλους..

 Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

(Αντιστοιχία ζώδιο Ζυγού)
Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος είναι το άτομο που στερείται βασικών δεξιοτήτων. Είναι εξαιρετικό στη δουλειά του, αλλά δεν έχει την ικανότητα να συμπεριφέρεται σωστά στους άλλους. Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος είναι συχνά κάποιος που είναι ιδιαίτερα προικισμένος σε κάποιες  πτυχές της ζωής του, αλλά θεωρείται ως εκκεντρικός από άλλους. Είναι ενδιαφέρον ότι, παρά την έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων, αυτός ο τύπος προσωπικότητας είναι συχνά εξαιρετικά επιτυχής, εφόσον η πρόοδό του βασίζεται στην αξία παρά στην αλληλεπίδραση με άλλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ