Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Περιγραφή

Banca d’Italia. Έργο των G. Savini και T. Cionini. Διαστάσεις: 126 x 70 mm. Υδατογράφημα: πορτρέτο του Vincenzo Bellini και μονόγραμμα ΒΙ. Εκτυπωτής: Officina della Banca d’Italia. Εκτύπωση ραβδώσεων. Στερεό νήμα ασφαλείας. Υλικό: χαρτί.

Εμπροσθόφυλλο:

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ MONEY TAROT

 Φόντο ασφαλείας που αποτελείται από σχήματα γραμμών με αναπαράσταση στο κέντρο του εσωτερικού του θεάτρου Massimo Bellini στην Κατάνια της Σικελίας.

MASSIMO BELLINI THEATRE

Δεξιά, το πορτρέτο του Ιταλού συνθέτη Vincenzo Bellini (1801-1835). Ο αριθμός του τραπεζογραμματίου επαναλαμβάνεται δύο φορές με μαύρο χρώμα στο κάτω μέρος. Στο κέντρο, η σφραγίδα των τεσσάρων Ναυτικών Δημοκρατιών (Αμάλφι, Γένοβα, Πίζα και Βενετία). Στα αριστερά, η θέση του υδατογραφήματος με την τιμή “5000” παραπάνω. Οι υπογραφές είναι τυπωμένες με σκούρο πράσινο στο κέντρο. Τρεις συνδυασμοί υπογραφών με The Governor και The Cashier. 

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Οπισθόφυλλο:

Μια αλληγορία της λυρικής τέχνης σε φόντο γραμμών γραμμών και το κείμενο του ποινικού κώδικα στο πλάι. Στα δεξιά, η θέση του υδατογραφήματος με την τιμή “5000” πάνω και η ημερομηνία του διατάγματος κάτω. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ