Η Μεγάλη Ιέρεια του Dali

(ΙΙ) 

Η Μεγάλη Ιέρεια του Dali
Ταρω Dali Mεγάλη Αρκάνα
  (ΙI) Η Μεγάλη Ιέρεια

Η Μεγάλη Ιέρεια του Dali

Η Μεγάλη Ιέρεια του Dali  συμβολίζει την Εσωτερική γνώση! Κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας έχουμε συναντήσει συχνά το αρχέτυπο της αρχιέρειας που χαρακτηρίζεται από χρησμούς όπως της Πυθίας της Σίβυλλα και τις προφητείες  της Κασσάνδρα της Τροίας και από πολλούς ιερείς και μοναχές που υπηρετούν σε ναούς σε γυναικεία μοναστήρια. Όντας καθρέφτης, αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να αναζητήσετε καθοδήγηση πρώτα και κύρια μέσα σας. Το μπλε φόντο και το μισοφέγγαρο συμβολίζουν τη δύναμη της ψυχής σας, την εσωτερική φωνή σας και τις διαθέσεις σας, που αποφασίζουν για τη μοίρα σας.

Η Μεγάλη Ιέρεια εμφανίζεται φορώντας ένα είδος μανδύα που παραπέμπει σε μοναχικό στύλ. Θυμίζει  μοναχή και σε πολλές περιπτώσεις τις απεικονίσεις της Μητέρας Μαρίας. Αλλά κάτω από τον μανδύα της, η φιγούρα φοράει μια μαύρη και μπλε παγιέτα που το βράδυ της δίνει μια λαμπερή σχεδόν γατίσια εμφάνιση.

Το άγαλμα γάτας στο αριστερό χέρι το τονίζει αυτό. Το μεγάλο κεφάλι στην αριστερή πλευρά αντιπροσωπεύει το ασυνείδητο μυαλό που ταΐζει και δελεάζει την ψυχή με τη μακριά γλώσσα του. Η αρχιέρεια σας ενθαρρύνει να αναπτύξετε τη δύναμη της ψυχής και τη δική σας εσωτερική γνώση. Το σενάριο της ζωής σας πρέπει να ανοίξει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ