Η σημασία-έννοια-δεκατρία σε πολλά επίπεδα.

Η σημασία-έννοια-δεκατρία σε πολλά επίπεδα.
Το νούμερο 13. Η παγκόσμια κίνηση!
Η σημασία-επίδραση-δεκατρία σε πολλά επίπεδα. Από επίπεδα Γλωσσολογίας,αστρολογίας,Θρησκείας,Ταρώ,δεισιδαιμονίας.Παρόλα αυτά οι κύριες ιδιότητες του αριθμού δεκατρία είναι τελείως διαφορετικές. Υποδηλώνουν την αναμονή ενός θαύματος, αόρατες δυνάμεις, απροσδόκητη αλλαγή, ευελιξία, ανοιχτό σύστημα, άγγιγμα μοίρας, πολυδιάστατη μετατόπιση, γαλαξιακό κύρος

Η σημασία-έννοια-δεκατρία σε πολλά επίπεδα.

Η σημασία-έννοια-δεκατρία κρύβει μέσα της την ακτίνα της Καθολικής στιγμής. Το θεμέλιο του εαυτού σε συνδυασμό με τον ρυθμό της τριαδικής. Δεκατρία είναι ο αριθμός που είναι ιερός για τη Θεά ». Προκάλεσε αυτή τη χάρη. Είναι το γενέθλιό σου! Δεκατρείς σε αγγίζουν με το χέρι των αόρατων δυνάμεων και της ριζικής αλλαγής. Ο αριθμός αυτός σας ειδοποιεί πως ό, τι αντιστέκεται στην αλλαγή, ή  δεν έχει εξεταστεί ή παραμένει  στάσιμο, τελικά θα καταστραφεί μέσα στην κίνηση . Το νούμερο δεκατρία υποδηλώνει ότι έρχεται κάτι απροσδόκητο, κάτι που θα αλλάξει δραματικά την ζωή σου.

Η σημασία δεκατρία σε σχέση με την Θεά ΟLIN και την θηλυκότητα!

Θεά ΟLIN

Olin η Μάγια θεά της κίνησης, σας ζητά να παραδώσετε την τελειότητα του Μεγαλύτερου μοτίβου του εαυτού σας σε ανοιχτή συνείδηση. Από την προοπτική της παράδοσης και της εμπιστοσύνης, τι θέμα ανακύπτει τώρα? Δώστε προσοχή στις συγχρονικότητές σας και στις φαινομενικές συμπτώσεις που πέφτουν στην αντίληψη σας. Το 13 παρέχει τη δυνατότητα μιας ριζικής μετατόπισης φάσης συχνότητας που προσφέρει το απεριόριστο νέο άνοιγμα. Γίνετε skywalker. Να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι, επιτρέποντας στα σημεία αναφοράς να μετατρέπονται σε δυναμικές προβολές. Ανοιχτό για τη λειτουργία του πεπρωμένου που προσφέρει το καθολικό κίνημα.
Η σχεδίαση αυτής της κάρτας λέει να είστε σε εγρήγορση για έν θαύμα.. Ό, τι κι αν προσφέρετε με θετική ενέργεια για την πραγματοποίηση των ονείρων και των οραμάτων σας πραγματοποιείται με τη λήψη του δεκατρία Αυτό προσδιορίζει τη συγχώνευση του κβαντικού δυναμικού ενός θαύματος στην πραγματοποίηση και εκπλήρωση του.

Η σημασία-επίδραση– του δεκατρία στην θρησκεία.

Στο σιιτικό Ισλάμ , το 13 σηματοδοτεί την 13η ημέρα του μήνα Ρατζάμπ (το σεληνιακό ημερολόγιο), που είναι η γέννηση του Ιμάμ Αλί . Το 13 είναι επίσης συνολικά 1 Προφήτης και 12 Ιμάμη στην Ισλαμική Σχολή Σκέψης. Ωστόσο, στο Σουνιτικό Ισλάμ , ο αριθμός 13 δεν έχει συμβολική σημασία.

Η επίδραση του δεκατρία στον καθολικισμό

Οι εμφανίσεις της Παναγίας της Φάτιμα το 1917 ισχυρίστηκαν ότι πραγματοποιήθηκαν την 13η ημέρα έξι συνεχόμενων μηνών. 

Στην καθολική λατρευτική πρακτική, ο αριθμός δεκατριών συνδέεται επίσης με τον Άγιο Αντώνιο της Πάδοβας , καθώς η ημέρα γιορτής του πέφτει στις 13 Ιουνίου. Μια παραδοσιακή λατρεία που ονομάζεται Τρίτη Τρίτη του Αγίου Αντωνίου [11] περιλαμβάνει προσευχή στον άγιο κάθε Τρίτη για μια περίοδο δεκατριών εβδομάδων. Μια άλλη αφοσίωση, το Παρεκκλήσι του Αγίου Αντωνίου, αποτελείται από δεκατρείς δεκαετίες με τρεις χάντρες η καθεμία. 

Η σημασία του δεκατρία στον Σιχισμό

Σύμφωνα με το διάσημο Sakhi (στοιχεία) ή την ιστορία του Guru Nanak Dev Ji , όταν ήταν λογιστής σε μια πόλη του Sultanpur Lodhi , διανέμει είδη παντοπωλείου σε ανθρώπους. Όταν έδωσε είδη παντοπωλείου στο 13ο άτομο, σταμάτησε γιατί στα Gurmukhi και στα Χίντι η λέξη 13 ονομάζεται Terah, που σημαίνει τη δική σας. Και ο Γκουρού Nanak Dev Ji συνέχισε να λέει, “δικό σου, δικό σου, δικό σου …” θυμάμαι τον Θεό. Οι άνθρωποι ανέφεραν στον αυτοκράτορα ότι ο Γκουρού Nanak Dev Ji έδινε δωρεάν φαγητό στους ανθρώπους. Όταν ελέγχθηκαν οι θησαυροί, υπήρχαν περισσότερα χρήματα από πριν.

Το Vaisakhi , που εορτάζει τη δημιουργία του ” Khalsa ” ή του αγνού Σιχ, γιορτάστηκε στις 13 Απριλίου για πολλά χρόνια.

Η δύναμη του δεκατρία στον Ιουδαϊσμό

  • Στον Ιουδαϊσμό, το 13 σημαίνει την ηλικία κατά την οποία ένα αγόρι ωριμάζει και γίνεται Μπαρ Μίτσβα , δηλαδή , πλήρες μέλος της εβραϊκής πίστης (μετρά ως μέλος του Μινιανού).
  • Ο αριθμός των αρχών της εβραϊκής πίστης σύμφωνα με τον Μαϊμονίδη .
  • Σύμφωνα με τον Ραβινικό σχολιασμό της Τορά , ο Θεός έχει 13 Ιδιότητες Ελέους.

Ζωροαστρισμός

Από την αρχή της παράδοσης του Νουρούζ , η 13η ημέρα κάθε νέου έτους ονομάζεται Charsamba akhsami, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο σε φάρσες και περνώντας χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ