Η σκοτεινή πλευρά του συντρόφου σου!

Η σκοτεινή πλευρά του συντρόφου σου!

Η σκοτεινή πλευρά του συντρόφου σου! Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια μπορεί να είναι σκοτεινή πλευρά του συντρόφου σου;Μπορεί ναι αλλά να μην πήρες τις απαντήσεις που ήθελες. Μπορεί να μην το σκέφτηκες καν. Δεν έχει σημασία . Ας ξεκινήσουμε ελπίζοντας ότι αυτό το άρθρο θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό.

Η σκοτεινή πλευρά του συντρόφου σου!

Αν ο σύντροφος σου είναι Κριός, έχουμε ένα κοινωνικό άτομο με πληρότητα στην οικογένεια και την εργασία. Μπορεί όμως να παρουσιάσει ξαφνικά τα εξής ” συμπτώματα” :
Aνεπαρκή κοινωνική ζωή. Από γονιός που παρέχει στοργή και φροντίδα μπορεί να παρουσιαστεί σαν γονέας που χρειάζεται φροντίδα και υποστήριξη. Σαν άτομο  του αρέσει να τηρεί θεσμούς και παραδόσεις αλλά όταν ξεπεράσει τα όρια μπορεί να γίνει δογματικός σε επικίνδυνο σημείο. Από έμπιστο και φιλικό πρόσωπο μπορεί ξαφνικά να βγάζει σημάδια αναξιοπιστίας. Ενώ βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη μακροχρόνια σχέση ή γάμο του αρέσουν οι συγκρούσεις και οι φιλονικίες. Του αρέσει επίσης να δίνει συχνά συμβουλές σε τρίτους τις οποίες όμως δεν είναι σε θέση να τηρήσει ο ίδιος.
Αν ο σύντροφος σου είναι Ταύρος,όλη η προσοχή του στρέφεται γύρω από το χρήμα. Από ένα εμπνευσμένο άτομο μπορεί να μετατρέπετε την μια στιγμή σε ένα δουλικό άτομο και την άλλη σε έναν υπερόπτη. Ενώ μπορεί να διακρίνετε για την επιτυχία του σε θέματα καριέρας κατά καιρούς βάζει εμπόδια στον εαυτό του ή στους άλλους καταστρέφοντας ένα ομαδικό έργο. Ενώ βγάζει αγάπη και κατά καιρούς φαίνεται ανοιχτόμυαλο άτομο συχνά καταλαμβάνεται από ασταθή συναισθήματα. Κάποιες φορές και από αρρωστημένη ζήλια.

Η σκοτεινή πλευρά του συντρόφου σου!

Αν ο σύντροφος σου είναι Δίδυμος, ενώ είναι άτομο που κοιτά άφοβα πρός το μέλλον ξαφνικά λόγω ανταγωνισμού μπορεί να χάσει την αυτοπεποίθηση του. Μπορεί να προβεί σε φιλονικίες ή ακόμα και να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις εξαιτίας εμπρηστικών του δηλώσεων.

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Καρκίνος, και παρουσιάζεται σε γενικές γραμμές σαν ένα άτομο με μεγάλη υπευθυνότητα η έλλειψη πατρότητας στην παιδική ηλικία μπορεί από καιρό σε καιρό να τον κάνουν διπλοπρόσωπο. Mπορεί ακόμα να είναι κάποιο άτομο που να θέλει να συγκαλύψει τον αισθηματικό/συναισθηματικό του κόσμο. Η ρίζα της σκοτεινής πλευράς του συντρόφου σας μπορεί να προέρχεται από κάποια απώλεια, σκάνδαλο ή ακόμα και θάνατο.

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Λέων, σε γενικές γραμμές μιλάμε για ένα άτομο που λειτουργεί σύμφωνα με τα όνειρα του. Αυτό όμως κρύβει μια μεγάλη παγίδα σε σχέση με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Μπορεί να επιδιώξει μια σχέση ή γάμο που να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα. Μιλάμε για έναν ονειροπόλο που οι φαντασιώσεις του δεν έχουν κανένα λογικό υπόβαθρο. Μιλάμε για ένα ασταθές άτομο που  συχνά ξεσπά σε υστερίες ή χρησιμοποιεί ψυχολογικούς εκβιασμούς για να πετύχει αυτό που θέλει.

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Παρθένος, αρχικά παρουσιάζεται σαν μια μεγάλη ευκαιρία κυρίως στον τομέα της αγάπης. Μελετώντας όμως με την πάροδο του χρόνου και σε βάθος την προσωπικότητα του Παρθένου ενδεχομένως να ανακαλύψουμε δόλο και ανταγωνισμό. Ίσως ο κάποτε πολλά υποσχόμενος σύντροφος μας τώρα “το παίζει απών “. Αποτέλεσμα; γινόμαστε δέκτες δυσάρεστων μηνυμάτων .

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Ζυγός, και φαίνεται σαν ένα έμπειρο άτομο και με στόχους στην ζωή και επιθυμία για δικαιοσύνη το τελευταίο στην  σκοτεινή του πλευρά είναι το χειρότερο από όλα. Είναι ένας άνθρωπος που στο όνομα της δικαιοσύνης όπως βλέπει εκείνος τα πράγματα όλοι οι άλλοι έχουν άδικο. Έτσι στο όνομα της δικαιοσύνης φέρνει το χάος. Μπορεί ένας δικτάτορας. Ο χειρότερος του είδους. Ένας δικτάτορας μέσα στην σχέση , στην οικογένεια. Ένας άνθρωπος που δημιουργεί συνεχώς οχλήσεις και προβλήματα από το μηδέν και το πουθενά.

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Σκορπιός, τότε ή σκοτεινή του πλευρά είναι ένας στενόμυαλο άνθρωπος και με υποκριτική συμπεριφορά. Ένα πρόσωπο το οποίο διαρκώς παραπονιέται για κάτι. Είναι ο κατά φαντασίαν ασθενής καθώς θέλει συνεχώς η προσοχή όλων να είναι στραμμένη επάνω του. Κάνει το σεμνότυφο για να διατηρήσει μια σχέση ζωντανή. Συχνά αποδεικνύει ότι έχει σατανικό μυαλό και εξελίσσεται σε άγνωστο εχθρό. Γενικά φανερώνει ένα κακόηθες άτομο.

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Τοξότης, συχνά οι βιαστικές του κινήσεις τον οδηγούν σε λάθος κατευθύνσεις.  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι μία του ύψους και μία του βάθους. Ενίοτε να αναλαμβάνει καθήκοντα που δεν είναι για τα μέτρα του.To τελευταίο μπορεί να τον φέρει σε μεγάλες φιλονικίες και διαμάχες με καταστροφικά αποτελέσματα.

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Αιγόκερως, στην σκοτεινή του πλευρά θα μπορέσεις να διακρίνεις ένα μεγάλο παιδί. ένα άτομο που τα ταλέντα του δεν τα έχει αξιοποιήσει πλήρως ή με τον σωστό τρόπο.Έχοντας άγνοια και ανυπομονησία επί των οικονομικών θεμάτων μπορεί να δωροδοκηθεί εύκολα. Σε πολλές περιπτώσεις εκφράζει έντονα την επιθυμία του να γίνει πλούσιος. Είναι αποφασισμένος να το πετύχει με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Υδροχόος, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που παίρνει βιαστικές και λανθασμένες αποφάσεις. Ένα άτομο που προσπαθεί να υλοποιήσει ματαιόδοξες ιδέες. Ένα πρόσωπο που συχνά εμφανίζεται κουρασμένο και έχει την τάση να εξαρτάται από τους άλλους. Ένα άπληστο άτομο με φυσικές εντάσεις και δυσκολίες στις ερωτικές σχέσεις.

 

Αν ο σύντροφος σου είναι Ιχθύς μιλάμε για ένα άτομο που πρακτικό και μεθοδικό μπορεί να περάσει στην αντίπερα όχθη. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι οι Ιχθύες είναι το ζώδιο μεταξύ του χάους και της τελειότητας. Έτσι η σκοτεινή ΄πλευρά τους έχει να κάνει με την δογματική συμπεριφορά την στασιμότητα ,τη ανευθυνότητα και την απάθεια.
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ