Γητειές Ταρώ για ομορφιά, ψυχική ομορφιά,αίγλη

https://escapeauthority.com/review-magic-mirror/
https://escapeauthority.com/review-magic-mirror/

Έχετε ποτέ φανταστεί ότι η Ταρώ θα μπορούσε να συμβάλλει στην ομορφιά,την ψυχική ομορφιά, υγεία , και γενικότερα αίγλη ενός ανθρώπου;Μπορεί να φαίνομαι γραφικός σε πολλούς , αλλά επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η Ταρώ δεν είναι μια οποιαδήποτε τράπουλα!Είναι μια συμπαντική τράπουλα.Η Ταρώ αναπνέει!

Από που απορρέει όμως η ομορφιά;

http://www.cebelibereket.net/magickal-attraction-beauty-spells-101/
http://www.cebelibereket.net/magickal-attraction-beauty-spells-101/

Rumi - Beauty of the Heart

Να σας υπενθυμίσω επίσης ότι η Ομορφιά απορρέει εξίσου το ίδιο μέσα από την ψυχή όσο και  από το πνεύμα.

Η ομορφιά είναι αποτέλεσμα τόσο του νου, όσο και του ίδιου του σώματος. Αν το μυαλό, η ψυχή και το πνεύμα είναι σε πλήρη αρμονία η ομορφιά θα εκδηλωθεί με τον πιο  φυσικό τρόπο.

Η ακόλουθη γητειά δια μέσου της Ταρώ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πρότυπο ομορφιάς όχι μόνο σωματικής αλλά ψυχικής και πνευματικής. Το αποτέλεσμα θα είναι μια αίγλη που θα εκπέμπει μια μοναδική ακτινοβολία λόγω της αναμόρφωσης της φυσικής σας όψης. καθώς και της δημιουργία μιας λάμψης, η οποία θα  σας κάνει να φαίνεστε πιο όμορφοι στα μάτια όλων των άλλων.

Σε αυτή την γητειά θα χρειαστούν οι ακόλουθες κάρτες της Ταρώ: το Άστρο , η Δύναμη και ο Κόσμος ενώ κάτω από αυτές τις τρεις κάρτες βρίσκεται η κάρτα του ενδιαφερόμενου.

Η ΓΗΤΕΙΆ 

Σε αυτή την γητειά θα χρειαστούν οι ακόλουθες κάρτες της Ταρώ: το Άστρο , η Δύναμη και ο Κόσμος ενώ κάτω από αυτές τις τρεις κάρτες βρίσκεται η κάρτα του ενδιαφερόμενου.

     strength star world

                                                                              lλευκή

Η ΔΎΝΑΜΗ χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει την Δύναμη Θέλησης (στην προκειμένη περίπτωση σε θέματα διαίτης, γυμναστικής,και στην υιοθέτηση όποιων άλλων μέτρων απαιτούνται.)

Το ΆΣΤΡΟ αναπαριστά την γοητεία και τα χαρίσματα που προέρχονται από την εσωτερική ομορφιά.

Ο ΚΌΣΜΟΣ υποδηλώνει  την πλήρη φυσική και πνευματική υγεία σε συνδυασμό με την ομορφιά.

Η λευκή κάρτα αντιπροσωπεύει το  ζώδιο στο οποίο έχετε γεννηθεί.Π.χ Αν είστε Κριός στην θέση της λευκής κάρτας θα μπει ο Βασιλιάς των Ράβδων,εάν είστε Σκορπιός η Βασίλισσα των ξιφών κ.ο.κ.

Προαιρετική η χρήση διαφόρων accessories.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκά κεριά, λουλούδια ή ημιπολύτιμους λίθους.

candle-1368940_640

tealight-795476_640Επίσης χρυσά ή ασημένια κεριά ή αντικείμενα μπορούν κάλλιστα να  χρησιμοποιηθούν.

Αυτό γιατί το χρυσό συμβολίζει την ακτινοβολία του Ήλιου και το ασημένιο γιατί συμβολίζει την Σελήνη. (Εξαρτάται με ποιο Ουράνιο σώμα έχετε μεγαλύτερη συγγένεια.)

Εάν επιθυμείτε σε ένα πρόγραμμα υγείας και αδυνατίσματος να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της Γυμναστικής θα πρέπει να ανάψετε κόκκινα κεριά καθώς το κόκκινο υποδηλώνει την ενέργεια και την δραστηριότητα.

Αρωματισμένα pot pouri

Η διαδικασία :

Από μία τράπουλα Ταρώ ψάχνετε αργά και χωρίς να βιάζεστε μέχρι η πρώτη από τις τέσσερις εικόνες να πέσει στα χέρια σας.

Ας υποθέσουμε ότι έπεσε το άστρο.

Η πρώτη κίνηση που θα κάνετε, θα είναι να καθίσετε όσο πιο χαλαρά μπορείτε και να πιάσετε το χαρτί απαλά ανάμεσα στα χέρια σας-σαν να προσεύχεστε. Μετά από 1-2 λεπτά θα νιώστε τα χέρια σας να ζεσταίνονται ή να καίνε.Ανοίξτε τα χέρια σας.Κρατείστε το χαρτί και αρχίστε να διαλογίζεστε.Νιώστε την έμπνευση και την αισιοδοξία καθώς βάζετε νέους στόχους.Διώξτε μακριά την αμφιβολία και την απαισιοδοξία ότι δεν θα τα καταφέρετε.Μετά από λίγα λεπτά το αφήνετε στην άκρη.

Στην συνέχεια το 2ο χαρτί που σας πέφτει είναι του ζωδίου σας. Το αφήνετε στην άκρη.

Το τρίτο χαρτί είναι ο Κόσμος επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα χέρια και στην συνέχεια σε φάση διαλογισμού νιώθεις ότι όχι μόνο έχεις την δυνατότητα να πετύχεις αλλά και να διατηρήσεις τίς όποιες ισορροπίες.

Τέλος έρχεται η Δύναμη.Την παρατηρείτε και σε φάση Διαλογισμού ανακαλύπτεται ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ.Υπάρχει δεν θέλω.Πρέπει λοιπόν να βρείτε το κουράγιο να ξεπεράσετε τό ποια εμπόδια έτσι ώστε να υπάρξει και περαιτέρω πνευματική ανάπτυξη.

Τώρα παίρνετε όλες τις κάρτες αρχίζοντας με την ζωδιακή σας κάρτα. Πρώτα σκεφτείτε το πως είστε τώρα. Εν συνεχεία οραματιστείτε την πιο ιδανική εικόνα του εαυτού σας. Μετά πάρτε την κάρτα της Δύναμης και βάλτε την όπως στο σχεδιάγραμμα. Οραματίσου τον εαυτό σου να απορροφά δύναμη σε κάθε εισπνοή σου.Απαλά χάιδεψε το πρόσωπο σου τα χέρια σου το στήθος σου και ενεργοποίησε κάθε κύτταρο του κορμιού σου.

Βάλε την κάρτα του Άστρου δίπλα στην Δύναμη και νιώσε ότι ακτινοβολείς ένα εσωτερικό Φως. Ένα Φως που θα είναι ορατό από τους άλλους.

Τέλος βάλε τον Κόσμο. Οραματίσου ότι πέτυχες το ιδεατό.

Εν συνεχεία αν θέλετε στις γωνίες του περιγράμματος τοποθετείστε μικρούς καθρέφτες για να υπάρχει πολλαπλή αντανάκλαση των καρτών Ταρω και λέτε τα εξής λόγια:

“Επικαλούμαι τις δυνάμεις που είναι μέσα μου!

Επικαλούμαι την ισχύ που με περιβάλλει!

Η Ομορφιά είναι σε μένα

Η Ομορφιά είναι μαζί μου!

Εγώ αντανακλώ την ομορφιά!”

Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι ήδη υπάρχουν διαφορετικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα.Αφήστε τα κεριά να καούν εντελώς. Μαζέψτε τα όλα,εκτός από το διάγραμμα της Ταρώ. Άν δεν μπορείτε, χωρίς να το χαλάσετε βάλτε το κάπου που να μην  είναι ορατό από τους άλλους.

Κάθε πρωί πριν την οποιαδήποτε δραστηριότητα σας(τρέξιμο,δίαιτα) επαναλαμβάνετε 9 φορές τα ανωτέρω λόγια.

Γενικά θα αισθάνεστε καλύτερα!

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ