Μελετώντας την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά.

Μελετώντας την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά.

Μελετώντας την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά.

Μελετώντας την Φυσική Μαγεία -εσωτερικά και εξωτερικά θα χρειαστεί να ξεκινήσετε παρατηρώντας περισσότερο την Φύση. Εφόσον ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις των Εποχών,θα πρέπει να μελετήσουμε την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά.Να εκτιμήσουμε τις δυνάμεις της περισσότερο. Έως ότου μας γίνουν οικείες.Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιθυμούν να γίνουν μάγοι ή Σαμάνοι. Δεν έχουν όμως ιδέα για τις φάσεις της Σελήνης ή για τις Εποχές. Στο ” Βιβλίο των Σκιών “, ένα βιβλίο με όνειρα,και τελετουργικά που φυλάει ο κάθε μυστικιστής, απαιτείται πολύς χρόνος για τις λέξεις των τελετουργικών που θα πραγματοποιηθούν πρός τιμή της Γης και της Σελήνης.

Είναι ευκολότερη , ασφαλέστερη και συναρπαστικότερη εμπειρία το να είσαι έξω στην Φύση. Κάτω από το λαμπερό φεγγάρι. Να κοιτάζεις τα άστρα που πέφτουν κατά μήκος του σκοτεινού Ουρανού. Του Ουρανού που απαντά στις προσευχές σου.

Η Μητέρα Φύση

Μελετώντας την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά.
Σύναξη μαγισσών στην Ν. Σελήνη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Μελετώντας την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά.
Μελετώντας την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά μπορούμε να βρούμε όλες τις απαντήσεις. Για αυτό είναι και η μητέρα μας. Όπως κάθε τι ορατό στον κόσμο είμαστε όλοι μέρος ο ένας του άλλου. Είμαστε το υλικό των άστρων. Τα άτομα μας είναι αυτά τα ίδια που προήλθαν από την δημιουργία των Κόσμων. Το κάθε δέντρο,ζώο,φυτό ή άνθρωπος είναι μέρος της αρχαίας περιουσίας.Και αφού είμαστε ουσιώδη μέρη της φύσης, έχουμε και συγγένεια με όλα τα μέρη της Δημιουργίας. Αυτό είναι που μας κάνει ικανούς να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας. Ταυτόχρονα και εμείς να αλλάξουμε από δυνάμεις στις οποίες διαθέτουμε ελάχιστο έλεγχο. Δεν χρειάζεται να αναγνωρίσουμε απλά ότι είμαστε μέρη της Φύσης. Πρέπει να βρούμε ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα διαθέτουμε. Το ποιοι πραγματικά είμαστε και τα ξεχασμένα μας ταλέντα. Αυτά όλα είναι από τις δυσκολότερες ασκήσεις κάθε μορφής της μαγείας, αλλά και το κλειδί για την δύναμη που θα αποκτήσουμε.

Το ζωτικό στάδιο για την απόκτηση των ικανοτήτων μας.

Μελετώντας την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά μπορούμε να έχουμε πλήρη γνώση των χαρακτηριστικών μας και των ικανοτήτων μας.Είναι το ζωτικό στάδιο για την απόκτηση των ικανοτήτων μας. Μεγάλες σχολές Μαγείας θα σας πουν ότι κατά την διάρκεια του πρώτου σταδίου , όλοι οι μαθητές πρέπει να αναζητήσουν το ποιοι είναι. Από που έχουν έρθει. Που πιστεύουν ότι μπορούν να πάνε.Αυτή η μορφή ψυχανάλυσης είναι οδυνηρή. Δεν μπορεί όμως να αποφευχθεί αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει τα εσωτερικά μονοπάτια.

Το μυστικό ημερολόγιο

Μελετώντας την Φύση -εσωτερικά και εξωτερικά.

Εαν μελετάτε μόνοι ή με μία ομάδα φίλων θα πρέπει να κάνετε τις αναφορές σας στην προσωπική σας ιστορία. Στον χαρακτήρα, τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες. Ο πιο καλός τρόπος είναι το μυστικό ημερολόγιο. Πρέπει να είναι μυστικό επειδή είναι δύσκολο να είναι κανείς απόλυτα τίμιος. Είναι σημαντικό να διαθέσετε χρόνο για αυτό. Ψάξτε πίσω την ζωή σας. Παρατηρήστε τις επιτυχίες και αποτυχίες της ζωής σας από τα πρώιμα βήματα σας.

Σκεφτείτε τις φιλοδοξίες και τις αρχές σας. Τι έχετε κάνει πάνω σε αυτές; Πόσα από τα πράγματα που σας διασκέδαζαν στην παιδική ηλικία υπάρχουν ακόμη;Επηρεάζεστε από τις ιδέες της οικογένειας σας ή έχετε αναπτύξει δικές σας ιδέες; Πως άλλαξαν οι αρχές σας; Πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον σας για την μαγεία;Τι πρόκειται να κάνετε με αυτήν; Με άλλα λόγια είναι σημαντικό να παρατηρήσετε τις δικές σας σχέσεις με την Φύση. Στο απλούστερο επίπεδο είναι θέμα του να παρατηρήσετε τι σας διασκεδάζει ή όχι. Πως νοιώθετε όταν περπατάτε στην Φύση; Βλέπετε τα δέντρα ως ζώσες υπάρξεις;Πως νοιώθετε για τα βότανα και τα άνθη; Αρωματίζουν το φαγητό σας ή στολίζουν μια ανιαρή γωνιά του σπιτιού σας; Μήπως είναι ζωντανές και θεραπευτικές υπάρξεις που διαθέτουν μεγάλη δύναμη για να υπηρετήσουν την αγάπη σας για την ζωή;

Πως αισθάνεστε για το ζωικό βασίλειο; έχετε μικρά ζώα; Εαν θα ξεκινήσετε την πρακτική της φυσικής Μαγείας θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ και σκληρά επάνω σε αυτά. Δεν μπορείτε να τα αγνοήσετε και να προσποιηθείτε ότι δεν έχουν καμία σημασία.Εάν περιμένετε να λάβετε καθοδήγηση από την μητέρα Φύση θα πρέπει να γίνετε ικανοί για να εκφράσετε τα αισθήματα σας για όλα αυτά καθώς και για πολλά άλλα πράγματα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ