Με την Φύση πετυχαίνουμε αλλαγή μεταμόρφωση

Το πιο δύσκολο πράγμα για να πιστέψει σήμερα ένας τεχνοκράτης είναι η πραγματικότητα της μαγείας . Παρόλο που είναι μία αόρατη δύναμη όπως και κάθε άλλη ενεργειακή πηγή υπακούει σε συγκεκριμένους νόμους και μπορεί να παραχθεί και να ελεγχθεί από εκείνους που γνωρίζουν πως να την χρησιμοποιήσουν. Ο καθένας που θα διαθέσει την ανάλογη αφιέρωση,μελέτη και πρακτική μπορεί να μάθει να κυριαρχεί επί αυτής.. Η μαγεία όσο και αν ακούγεται ανόητο είναι μια αδιόρατη πλευρά της καθημερινής μας ζωής επειδή το πιο πασιφανές σημείο της μαγείας είναι αυτό της αλλαγής και της μεταμόρφωσης.

Αλλαγή και μεταμόρφωση

Με την Φύση πετυχαίνουμε αλλαγή μεταμόρφωση
πουλί αλμπίνος.Αλλαγή δια μέσω φυσικού κόσμου

Με την Φύση λοιπόν πετυχαίνουμε την αλλαγή και την μεταμόρφωση. Μέσω της αλλαγής όλες οι εργασίες της μαγείας εκδηλώνουν τον εαυτό τους. Κάποιες από αυτές τις αλλαγές γίνονται με την πίστη και θέληση του δημιουργού,ενώ κάποιες άλλες γίνονται στον φυσικό κόσμο. Όλες οι αλλαγές συμβαίνουν είτε σε διαφορετικά επίπεδα πραγματικότητας ή σε ότι εμφανίζεται σε εμάς σαν άλλη διάσταση χώρου και χρόνου. Ένα βήμα προς την κατανόηση του τι μπορεί να πετύχει η μαγεία, είναι να αναγνωρίσουμε την μαγεία σαν μέρος του κόσμου που ζούμε. Αναμφισβήτητα αλλάξαμε από τότε που ήμασταν παιδιά. ‘Όχι μόνο στο φυσικό επίπεδο αλλά και στο νοητικό. Μπορεί να αλλάξαμε σύντροφο , καριέρα, σπίτι, πολλές φορές. Κάποιες από αυτές τις αλλαγές έγιναν επειδή έπρεπε να υπερβούμε μια κατάσταση. Κάποιες φορές κάποια άλλα στοιχεία τις δημιούργησαν χωρίς να τις έχουμε καν σκεφτεί. Π.χ.Η απώλεια μιας δουλειάς , μια χρεωκοπία, ένα διαζύγιο.

Με την Φύση πετυχαίνουμε αλλαγή μεταμόρφωση

Εαν το αναλογιστείτε σίγουρα υπάρχει πληθώρα τέτοιων παραδειγμάτων στην ζωή σας. Το τρίτο όμως είδος αλλαγής διαφέρει.Είναι οι μεταμορφώσεις που επιθυμούμε να συμβούν αλλά φαίνεται ότι ή δεν είμαστε έτοιμοι ή ότι δεν έχει έρθει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου. Δια μέσου όμως αυτών θα εκφραστεί η μαγεία. Η μαγεία δεν είναι ένα εργαλείο για πλεονεξία, για εγωισμό ή απληστία.Αυτό συμβαίνει επειδή ότι πρόκειται να κατορθώσετε στην μεταφυσική πρέπει να πληρωθεί. Όπως ακριβώς γίνεται και για τα συνηθισμένα πράγματα της καθημερινής μας ζωής. Τα πάντα είναι ένα είδος συναλλαγής.Ξεκινώντας λοιπόν με αυτές τις βασικές αρχές μπορείτε να μάθετε να εργάζεστε μέσω φυσικής εργασίας και η μαγεία να μπει στην ζωή σας.

Μαγικές Ικανότητες

Η Μαγεία είναι ένα αρχαίο μέρος της κληρονομιάς μας. Πολλές ειδικότητες της μαγείας, είναι μέρος του μυαλού και και μιας εσωτερικής κατάστασης δεν μπορούν να διδαχθούν στα σχολεία. Πολλοί από τους ανθρώπους που μελετούν και ασκούν τις μεταφυσικές τέχνες είναι ενήλικες. Ελάχιστα είναι τα παιδιά και ελάχιστοι σε νεαρή ηλικία. Μετα τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον συγκεκριμένο κλάδο στην πρώην Σοβιετική. Όλα τα παιδιά διαθέτουν εκτίμηση για τους νόμους της Μαγείας. Πηγαίνοντας όμως στο σχολείο και αρχίζουν να ασχολούνται και να μαθαίνουν για τον κόσμο γύρω τους τότε διαθέτουν ολοένα και λιγότερο χρόνο. Λιγότερο χρόνο για ότι δεν είναι ορατό. Το να ξεκινήσει  μια τέτοια μελέτη σε ένα τόσο πολύπλοκο θέμα το οποίο έχει να κάνει με την ανθρώπινη εξέλιξη επάνω στη Γη,σε κάθε χώρα, σε κάθε πολιτισμό σε κάθε θρησκεία δεν είναι εύκολο έργο.

Μέχρι το 1950 είχε εκδηλωθεί αυξανόμενο ενδιαφέρον περί των παλαιών τρόπων μαγείας. Βιβλία επανεκδόθηκαν. Υπήρξαν διαφορετικές προσεγγίσεις. Η αγορά άρχισε να επεκτείνεται. Ο άνθρωπος έχει έμφυτη την επιθυμία του να εξερευνά το άγνωστο. Να πειραματίζεται. Να απορρίπτει. Να τεκμηριώνει. έτσι λοιπόν υπάρχει και η περιέργεια για τα διάφορα είδη υπάρξεων, για το παράλληλο Σύμπαν ή για το μέλλον.Παραδόξως υπάρχει μια σιωπηλή αποδοχή όλων αυτών. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το κλειδί που ανοίγει κάποιες από αυτές.

Έλλειψη γνώσεων

Με την Φύση πετυχαίνουμε την αλλαγή και την μεταμόρφωση θέμα δεν έγκειται στην έλλειψη του κλειδιού. Έγκειται στην έλλειψη γνώσης. Άμα δεν ξέρετε που να ψάξετε δεν μπορείτε να τα βρείτε. Και τα δύο είναι στον εσωτερικό σας κόσμο. Εκεί που είναι τα επίπεδα του ασυνείδητου. Τα οποία εξερευνώνται μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας.Η Dion Fortune μια από τις μεγαλύτερες Αγγλίδες μάγισσες έγραψε:” Η μαγεία είναι η τέχνη του να προκαλείς την αλλαγή στην συνείδηση σύμφωνα με την θέληση”

Dion Fortune

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό στοιχείο στην εκτίμηση όλων των μαγικών τεχνών.Στην καθημερινή ζωή πιστεύουμε ότι υπάρχουν δύο επίπεδα συνείδησης. Το να κοιμόμαστε και να είμαστε ξύπνιοι.Δεν ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές υπό-κατηγορίες ανάμεσα σε αυτά τα δύο επίπεδα. Η μαγική τέχνη τόσο στην Ανατολική όσο και στην Δυτική κουλτούρα αναγνωρίζει αυτά τα στάδια. Ο διαλογισμός και η εξάσκηση του μυαλού ασκεί έναν πραγματικό έλεγχο σε αυτά τα στάδια. Κατά αυτό τον τρόπο ένας ασκούμενος μπορεί να εισαχθεί στα επίπεδα συνείδησης που ευθυγραμμίζουν το επίπεδο αντίληψης που απαιτείται για την μαγεία.Φαινομενικά ακούγεται απλό. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ δύσκολο να κυβερνάτε τις αλλαγές της αντίληψης εν προσπαθείτε να τις ελέγξετε. Απαιτείται: Χαλάρωση και προσοχή και μία χαρούμενη αλλά σοβαρή διάθεση εφόσον επιτευχθούν οι σωστές ισορροπίες.

Η σωστή εφαρμογή

Όπως οι περισσότερες πρακτικές, έτσι και αυτή της μαγείας εφαρμοζόμενες σωστά είναι ασφαλείς και χρήσιμες με μια ευρεία ποικιλία τρόπων. Όταν όμως χρησιμοποιηθούν από ανόητους ανθρώπους μπορεί να γίνουν επικίνδυνες. Εάν εσείς διαθέσετε νου και αίσθηση να κάνετε αργά τα εσωτερικά σας ταξίδια τότε το κάθε βήμα θα είναι ασφαλές. Και είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει στους κρυμμένους κόσμους του νου. Εκεί θα είστε ικανοί να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε θα σας συμβεί!

Δεν ισχυρίζομαι ότι κάθε στάδιο θα είναι και διασκέδαση. Ότι δεν θα συγχυστείτε. Ότι δεν θα φοβηθείτε. Αλλά αν είστε σοβαροί σχετικά με το ενδιαφέρον σας τότε και οι δυνάμεις του αόρατου κόσμου θα είναι ευγενικές μαζί σας. Εισχωρείτε όμως μέσα σε “λεπτά επίπεδα”. Θυμηθείτε: Ζητώντας βοήθεια , κέρδος,ευκαιρίες για καθαρά εγωιστικούς λόγους, τότε θα βρεθείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση.

Οι δυνάμεις της Μαγείας κινούν ολόκληρους γαλαξίες.Όταν βρεθείτε μπροστά τους για πρώτη φορά μπορεί να σας κουνήσουν και να σάς στριφογυρίσουν σαν μία διαστημική μηχανή. Αυτό θα συμβεί επειδή ο καθαρισμός και ο εξαγνισμός υπάρχουν στα στάδια σε όλες τις πρακτικές.Όχι μόνο της μεταφυσικής αλλά και της θρησκείας!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ