Μια προσευχή στον Άγιο Ιωσήφ για εύρεση εργασίας.

Μια προσευχή στον Άγιο Ιωσήφ για εύρεση εργασίας είναι αναγκαία σήμερα. Αυτό γιατί παρότι επίσημες κυβερνητικά πηγές ισχυρίζονται ότι είμαστε έτοιμοι να βγούμε ξανά στις κεφαλαιαγορές, έγκυρες στατιστικές υπηρεσίες δηλώνουν ότι το μέλλον της Ελλάδας παρουσιάζεται ζοφερό. Το Αυτό και από εμπειρίες ανθρώπων. Εργαζόμενοι αλλά όχι με ικανοποιητικές αποδοχές. Εργαζόμενοι σε ημιαπασχόληση.  Πολλοί άνθρωποι άνεργοι δεν μπορούν σήμερα να βρουν δουλειά για να θρέψουν και να μεγαλώσουν τις οικογένειες τους. Να τους παρέχουν ένα συναίσθημα ασφάλειας και ολοκλήρωσης στη ζωή τους!

Αν λοιπόν ορισμένοι από εσάς ψάχνετε κάποια προσευχή που θα σας διευκολύνει στο έργο σας, σας παραθέτω την παρακάτω προσευχή. Η προσευχή στον Άγιο Ιωσήφ για εύρεση εργασίας. Είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να προσφέρει κάποια ανακούφιση και άνεση σε εκείνους που βρίσκονται σε ασχημη θέση λόγω ανεργίας.

Μια προσευχή στον Άγιο Ιωσήφ για εύρεση εργασίας.

Ο Άγιος Ιωσήφ

Άγιε Ιωσήφ, ήρθες ο ίδιος αντιμέτωπος με την ευθύνη του να παρέχεις τα αναγκαία ατη ζωή του Ιησού και της Μαρίας. Κοίταξε λοιπόν και μένα με την ίδια πατρική συμπόνια. Δες το άγχος μου στην παρούσα φάση να στηρίξω την οικογένειά μου. Σε παρακαλώ βοήθησε να βρω πολύ σύντομα μία σωστά αμειβόμενη εργασία. Να φύγει όλη αυτή η στεναχώρια από την καρδιά μου . Έτσι σύντομα θα μπορώ και πάλι να παρέχω τη φροντίδα μου σε εκείνους τους οποίους ο Θεός μου ανέθεσε. 

Άγιε Ιωσήφ, δώσε μου κουράγιο, να μπορέσω να βγω από αυτόν τον αγώνα ως ένα πνευματικά εμπλουτισμένο άτομο και με μεγαλύτερες ευλογίες από τον Θεό. 

Αμήν! Αμήν! Αμήν!

Μια προσευχή στον Άγιο Ιωσήφ για εύρεση εργασίας.

Λίγα είναι γνωστά για τον θετό πατέρα του Κυρίου από την Αγία Γραφή, εκτός από το γεγονός ότι, ως «δίκαιος άνθρωπος» .

ωσφ δ νρ ατς, δίκαιος ν κα μ θέλων ατν παραδειγματίσαι, βουλήθη λάθρα πολσαι ατήν.

Ματθ. 1,19  Ο δε Ιωσήφ, ο μνηστήρ αυτής, όταν αντελήφθη την εγκυμοσύνην αυτής, επήρε την απόφασιν να διαλύση την μνηστείαν. Επειδή όμως ήτο ενάρετος και εύσπλαχνος δεν ηθέλησε να την διαπομπεύση δημοσία, αλλ’εσκέφθη να την διώξη μυστικά χωρίς να ανακοινώση εις κανένα τας υποψίας του.

Αυτό ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε όταν ένας άγγελος τον πληροφόρησε ότι έφερε τον Κύριο μας μέσω του Αγίου Πνεύματος, ώστε να μπορέσουμε να σωθούμε από τις αμαρτίες μας (Ματ 1:20). Ήταν ο Άγιος Ιωσήφ στον οποίο ένας άγγελος έδωσε την προειδοποίηση να φύγει στην Αίγυπτο με τη σύζυγό του και τον Ιησού, ώστε ο Κύριος μας να μην δολοφονηθεί από τον Ηρώδη (Ματ 2: 13-16).

Ο Άγιος Ιωσήφ παρουσιάζεται κατά την Ιερή Παράδοση ως καλός και αξιέπαινος άνθρωπος. Ένας ταπεινός ξυλουργός αφιερωμένος στην Αγία του Οικογένεια. Πέθανε όταν ο Ιησούς ήταν νέος άνθρωπος, προτού ξεκινήσει την επίγεια διακονία Του.

Μια προσευχή στον Άγιο Ιωσήφ για εύρεση εργασίας.

Ο Ιωσήφ είναι γνωστός ως Άγιος και προστάτης πολλών επαγγελμάτων. Προστάτης των αγέννητων παιδιών, των μεταναστών, των εργατών, των ξυλουργών και των πολιτικών μηχανικών, για να αναφέρουμε μόνο λίγους. Είναι επίσης κατά της αμφιβολίας και δισταγμού, και υπέρ ενός ευτυχισμένου θανάτου. Τον 19ο αιώνα ο ευλογημένος Πάπας Παύλος ΙΧ κήρυξε τον Άγιο Ιωσήφ και Προστάτη της Παγκόσμιας Εκκλησίας.

Ο Άγιος Μπέρναρντ του 12ου αιώνα μίλησε για τη μεγάλη δύναμη του Αγίου Ιωσήφ ως διαδόχου ότι «του δόθηκε η εξουσία να μας βοηθήσει σε κάθε είδους ανάγκη και να υπερασπιστούμε όσους τον έχουν προσφύγει με ευσεβείς διαθέσεις».

Ζητήστε λοιπόν τη βοήθεια αυτού του σπουδαίου Αγίου για να φέρετε εις πέρας την τόσο δύσκολη σταυροφορία της δουλειάς σας. Να θυμόμαστε πάντα ότι έχετε μεγάλη αξία στα μάτια του Θεού, ανεξάρτητα από την κατάστασή σας . 

ΠΗΓΉ: http://www.ourcatholicprayers.com/saint-joseph-employment-prayer.html

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ