Οδηγίες και συμβουλές όταν επισκέπτεστε έναν μάντη.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι σε πολλές περιπτώσεις ο ψυχικός συντονισμός δεν είναι το ίδιο με το να σας “πουν την μοίρα σας και το ριζικό σας “.Οι πιο πολλοί μάντεις, πρέπει να συντονιστούν με το δικό σας επίπεδο. Άσχετα εάν είστε σε γήινο εςπίπεδο ή σε άλλο ανώτερο.Η κατανόηση της ψυχής σας και της ανάπτυξης σας θα αποκαλυφτεί.

  1. Να περιμένετε αληθινές συμβουλές για τα σωστά πρότυπα ζωής. Συμβουλές που να βασίζονται στην αληθινή φιλοσοφία της ζωής. Προσπαθείστε να διακρίνετε αν η προσωπική σας εξέλιξη διαχωρίζεται από τις προσωπικές σας προκαταλήψεις και επιθυμίες.
  2. Όταν θα πάτε στην συνάντηση φροντίστε να είστε ήρεμοι.Εγκαταλείψτε για μια στιμή τις όποιες σκέψεις και προβλήματα σας. Πάτε για να δείτε αν ένα αμερόληπτο άτομο που βλέπει μια έξοδο κινδύνου για εσάς. Υπάρχει πάντα! Να θυμάστε οι έντονοι συναισθηματισμοί δυσκολεύουν τα πράγματα.Οι καλοί μάντεις δεν χρειάζονται υπερβολικές ή προκαταρκτικές πληροφορίες. Αυτό θα τους προκαλύσε σύγχυση.
  3. Οι καλοί μάντεις λειτουργούν μόνο με την αύρα σας. Μην τους  διακόπτετε όταν μιλάνε. Απλά, από καιρού σε καιρό δείξτε τους τι βρίσκονται στον σωστό δρόμο.Το τελευταίο το λέω γιατί πρέπει να γίνονται κάποιες διευκρινίσεις για επιλογή πληροφοριών και συγχρονισμό.Μην γίνεστε σκεπτικιστές αν δείχνουν ότι αναφέρονται στο μακρινό παρελθόν. Να θυμάστε:Μόνο το παρελθόν υπάρχει. Το παρόν σχηματίζεται. Το μέλλον το φτιάχνουμε εμείς.

Οδηγίες και συμβουλές όταν επισκέπτεστε έναν μάντη.

Ένα από τα πιό δύσκολα πράγματα που μπορει να προβλεφθεί είναι ο  χρόνος. Ακόμα και άν προβλεφθεί σωστά ονομάζεται “ατυχής συγκυρία “. Ο χρόνος είναι Άχρονος. Οι ψυχικές πληροφορίες δεν έρχονται μέσω χρονικού πλαισίου. Έρχονται με την μορφή εικόνων λέξεων ή και συναισθημάτων. Διαφορές προκύπτουν μόνο όταν δεν γνωρίζουμε αν μια εικόνα έχει κυριολεκτική ή συμβολική σημασία.Μην βιάζεστε να πείτε “oxι “. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΊ ΑΡΓΌΤΕΡΑ.

ΤΟ <<ΟΧΙ >>ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΛΛΆΞΕΙ ΉΔΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ.Μην διακόπτετε στην μέση μια φράση. Περιμένετε μέχρι να τελειώσουν. Μπορεί να διακόψετε την επικοινωνία με τους πνευματικούς σας καθοδηγητές.

  1. Καθορίστε το πως σας καθοδηγούν. Με αγάπη; Λέγοντας σας εμπειρίες της δικής τους ζωής; Η κεντρική ιδέα είναι η καθοδήγηση.
  2. Μην κάνετε άδικες συγκρίσεις πρίν τελειώσουν. Άν πάτε σε αυτούς καλή τη πίστη,ασφαλώς θα προσδιορίσετε την αξία τους. Άν άχι μην πάτε καθόλου.
  3. Αν προσπαθήσετε να επιμηκύνετε χρονικά την συνεδρία οι ενέργειες εμπλέκονται. Τόσο οι δικές σας όσο και του ψυχισμού. Μπορεί να εξαντληθούν. Ο μάντης δεν είναι θεράπων ιατρός επειδή χρησιμοποιεί άλλου είδους ενέργειες.
  4. Προσευχηθείτε πάνω από όλα για να σταλθείτε στο σωστό για σας πρόσωπο.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ