Οι Αρχάγγελοι της αφθονίας .

“Οι ακόλουθοι άγγελοι και αρχάγγελοι έχουν την ευχαρίστηση να σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι ώστε να μπορέσετε να ζήσετε τη ζωή σας με περισσότερη ευημερία και αφθονία. Όταν κάνετε επίκληση πρός αυτούς, θα σας δώσουν απροσδόκητες ευλογίες. Θα σας παράσχουν τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προσελκύσετε και να δημιουργήσετε περισσότερη ευημερία. Αυτοί οι άγγελοι θέλουν να είστε οικονομικά άφθονοι και επιτυχείς.

Διαβάστε για κάθε έναν από τους αγγέλους. Επικαλεστείτε τους στη ζωή σας και ζητείστε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις προσευχές για να έχετε την ευκολία, την ειρήνη και τη χαρά, καθώς λαμβάνετε τα δώρα της αφθονίας και της ευημερίας από το Θεό και τους αγγέλους.

Οι Αρχάγγελοι της αφθονίας .

Ο αρχάγγελος Raziel βοηθάει στην αφθονία και ευημερία
Το όνομα του Αρχαγγέλου Raziel σημαίνει “μυστικό του Θεού“. Λένε ότι στέκεται δίπλα στο θρόνο του Θεού και καταγράφει όλα όσα λέει και συζητά. Υποτίθεται ότι ο Raziel έγραψε όλες αυτές τις πληροφορίες στο γνωστό βιβλίο που ονομάζεται Βιβλίο του Άγγελου Raziel. Από αυτή τη σοφία γνωρίζει όλα τα μυστήρια του σύμπαντος. Έτσι, όταν επικαλείστε τη βοήθειά του, θα χρησιμοποιήσει τη θεία του μαγεία για να βοηθήσει να εκδηλωθεί η αφθονία και η ευημερία που αναζητάτε.

Προσευχή στον Αρχάγγελο Raziel

Αρχάγγελος Ραζιήλ

Αρχάγγελε Raziel, που κρατάς τη σοφία και τα δώρα του σύμπαντος. Εσύ ξέρεις ακριβώς πώς να με βοηθήσεις να εκπληρώσω τις επιθυμίες μου. Τις επιθυμίες μου για αυξημένη αφθονία και ευημερία. Δίδαξε μου τι πρέπει να ξέρω για την εκδήλωση. Επιτρέψτε μου να μιλήσω και να λάβω τα δώρα της θεϊκής σου μαγείας, ώστε να μπορώ να έχω θαύματα στην καθημερινότητά μου.

 Αρχάγγελος Gadiel

Το όνομα του Gadiel σημαίνει “ο Θεός είναι ο πλούτος μου“. Είναι γνωστός ως ένας από τους πιο ισχυρούς αγγέλους και το όνομά του έχει μεγάλη δύναμη. Πείτε επανειλημμένα το όνομά του  όταν ζητάτε βοήθεια. Ο Gadiel θα σας δείξει την καλύτερη κατεύθυνση για να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αφθονία. Αν τον παρακαλέσετε, θα σας απελευθερώσει από οποιαδήποτε αρνητικότητα που εμποδίζει την ικανότητά σας να δημιουργείτε αφθονία στη ζωή σας.

Προσευχή στον Αρχάγγελο Gadiel

Αρχάγγελος Gadiel

Gadiel, Gadiel, Gadiel, παρακαλώ βοήθησε με στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Ελευθέρωσε με από κάθε συνειδητό ή ασυνείδητο μπλοκάρισμα που για να έχω αφθονία και ευημερία.Δώσε μου τη σαφήνεια που χρειάζομαι και υπόδειξε μου την κατεύθυνση που πρέπει να πάρω ώστε να μπορέσω να περπατήσω στο μονοπάτι που θα με οδηγήσει σε αφθονία και ευημερία.

Ο Barakiel φέρνει καλοτυχία

Ο Barakiel είναι ένας άγγελος και ηγεμόνας της τάξης των Σεραφείμ. Το όνομά του σημαίνει “ευλογία του Θεού”. Είναι ο άγγελος της καλής τύχης και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας έτσι ώστε να μπορείτε να λάβετε τα δώρα της αφθονίας. Θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε μια θετική προοπτική και σας ενθαρρύνει στο να περιμένετε την αφθονία στη ζωή σας.

Προσευχή στο Barakiel

Αρχάγγελος Barakiel

Barakiel, άνοιξε την καρδιά μου για να μπορώ να λάβω τις ευλογίες και την καλή τύχη που με περιμένουν. Είμαι τώρα εδώ και σε προσκαλώ για να φέρεις την αφθονία στη ζωή μου. Βοηθήστε με να μείνω θετικός ώστε να μπορώ να γίνω μαγνήτης έλξης, αντλώντας τα πάντα στη ζωή μου, ώστε να μπορέσω να βιώσω  ότι επιθυμεί η καρδιά μου.

Ο Gamaliel παρέχει δώρα και θαύματα

Το όνομα του Γαμαλιήλ σημαίνει “ανταμοιβή του Θεού”. Είναι γνωστός ως ένας από τους πιο γενναιόδωρους αγγέλους και αναφέρεται ως ευγενικός δωρητής . Είναι ένας πολύ ισχυρός άγγελος και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πάντα. Περιμένετε απρόσμενα δώρα και θαύματα από το Gamaliel. Είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερα χρήματα, χαρά και ευτυχία.

Προσευχή στον Gamaliel

Gamaliel είσαι ο ευγενικός δωρητής και ζητώ τώρα τη βοήθειά σου για την εκπλήρωση των ακόλουθων επιθυμιών (μοιραστείτε τις επιθυμίες σας). Ξέρω ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις θαύματα και πιστεύω στα θαύματα. Είμαι ανοικτός να δεχτώ και επιτρέπω τις απροσδόκητες ευκαιρίες και τα όποια δώρα να εμφανιστούν στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ, Gamaliel, για την ευγένειά σου.

Ο Pathiel ανοίγει τις πύλες της εκδήλωσης

Το όνομα του Pathiel σημαίνει “αυτός που ανοίγει”. Είναι αυτός που εάν προσκληθεί θα σας  ανοίξει τις πύλες της εκδήλωσης για να δημιουργήσετε αφθονία και ευημερία. Γράψτε ένα αίτημα και ρωτήστε τον Pathiel για τις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας. Στη συνέχεια, παραδώστε τη λίστα σας στον Pathiel και πιστέψτε ότι οι προσευχές σας έχουν εισακουστεί και θα απαντηθούν.

Προσευχή στον Pathiel

Αρχάγγελος Pathiel

Pathiel, παραδίδω τη λίστα επιθυμιών μου, γνωρίζοντας ότι έχεις τη δύναμη να προσφέρεις αφθονία και ευημερία. Παρακαλώ με βοηθήστε να ανοίξω τις πύλες της εκδήλωσης ώστε όλα να μπορούν να ρέουν ελεύθερα και εύκολα στη ζωή μου. Έχω εμπιστοσύνη σε εσάένα και ότι οι προσευχές μου έχουν ήδη απαντηθεί.

Σημείωση:

Επικαλεστείτε αυτούς τους αγγέλους μία φορά ή καλέστε τους ως ομάδα. Δεν πρέπει απαραίτητα να θυμάστε τα ονόματά τους. Προσευχηθείτε στους αγγέλους της αφθονίας και της ευημερίας. Να είστε ειλικρινείς στις προσευχές σας και να ζητάτε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας. “

ΠΗΓΗ:https://www.guardian-angel-reading.com/blog-of-the-angels/archangel-of-abundance/?media=BLOG&campaign=archangel-of-abundance

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ