Οι κρύσταλλοι του Παρθένου και οι ιδιότητες τους!

Το άρθρο αυτό αναφέρεται μόνο στους κρυστάλλους που αντιστοιχούν στο ζώδιο του Παρθένου και στο ποιές είναι οι ιδιότητες τους.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα λίθων και  όλες αναγνωρίζονται ως χρήσιμες σε όσους έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο.Αυτές οι πέτρες έχουν ιδιότητες που τις καθιστούν λειτουργικές, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους Παρθένους. Μέσω αυτού του άρθρου όμως μπορείτε να αξιολογήσετε και να εκτιμήσετε τις έννοιες ενός ή περισσοτέρων από αυτούς.

Οι πληροφορίες που σας παρέχονται εδώ είναι πάρα πολλές, για να κάνει πιο εύκολη σε εσάς την απόφαση για αυτό που νομίζετε ότι θα σας ταιριάζει.

 

Οι κρύσταλλοι του Παρθένου και οι ιδιότητες τους!

Αμαζονίτης

AμαζονίτηςΑμαζονίτης : Αντιπροσωπεύει το τσάκρα της καρδιάς ή το υψηλότερο τσάκρα. Της καρδιάς και του λαιμού. Εντείνει τις τρυφερές επικοινωνίες αφαιρεί τα μπλοκαρίσματα στο νευρικό σύστημα. Είναι μια δόνηση  μέσα στο τσάκρα του λαιμού το οποίο θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία με την αλήθεια, την ισορροπία και την ακεραιότητα. Βοηθά επίσης στην  απορρόφηση  ηλεκτρομαγνητισμού που εκπέμπεται από τα κινητά τηλέφωνα ή τους φούρνους μικροκυμάτων.Κολλήστε με λίγη ταινία ένα μικρό αμαζονίτη στο τηλέφωνό σας ή  τοποθετήσετε ένα δίπλα στους υπολογιστές για να απορροφήσει την ανεπιθύμητη ενέργεια. Θα πρέπει τον καθαρίζετε  τακτικά.

 


Οι κρύσταλλοι του Παρθένου και οι ιδιότητες τους!

Γαλάζιο Ζαφείρι:

 

ΓΑΛΑΖΙΟ ΖΑΦΕΙΡΙ

Γαλάζιο Ζαφείρι:Αντιπροσωπεύει το τσάκρα της καρδιάς,ή αλλιώς το 4ο τσάκρα ( Arahata)
Οι αστρολογικές του ιδιότητες είναι: Κοσμικό χρώμα το Βιολετί.
Νούμερο το 8

Ημέρα Σάββατο

Ώρα Δύση Ηλίου

Μάντρα Aum sham shanaiascaraya namahπρέπει να επαναληφθεί 23 φορές την ώρα που φοριέται το Τάλισμαν.
Ενισχύει την Σοφία, την ακεραιότητα, την πειθαρχία, την πνευματική επίτευξη ,την ταπεινότητα, την υπομονή, την αφοσίωση και την μη-προσκόλληση.
Ο Κρόνος διέπει επίσης την ηγεσία και την τελειότητα, τις υψηλότερες ανθρώπινες ιδιότητες, και την μακροζωία!


Οι κρύσταλλοι του Παρθένου και οι ιδιότητες τους!

To Μπλε Topaz

 

Γαλάζιο τοπάζι

 

To Μπλε Topaz αντιπροσωπεύει το τσάκρα του λαιμού και το τσάκρα του τρίτου ματιού. Αυτή η ενέργεια που σας παρέχει είναι μια ισχυρή βοήθεια, αν θέλετε να μιλήσετε με σαφήνεια. Η συγκεκριμένη ενέργεια αυτής της πέτρας σας ενθαρρύνει να εκφράσετε με ακρίβεια τη χρήση των λέξεων. Για αυτό είναι επίσης γνωστό ως η πέτρα των συγγραφέων.

To Μπλε Topaz θα σας βοηθήσει στην επέκταση των ψυχικών σας δυνάμεων.Όταν χρησιμοποιείται στο τσάκρα του τρίτου ματιού, είναι μια χρήσιμη υποστήριξη για τις νοητικές ικανότητες σας.

Αυτό θα διευκολύνει την ικανότητα σας να επικοινωνείτε με σαφήνεια σε ότι σκέφτεστε.

Είναι αναγνωρισμένη πέτρα για την ενίσχυση της δημιουργικότητας, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είστε ένας συγγραφέας ή με blog .


Οι κρύσταλλοι του Παρθένου και οι ιδιότητες τους!

Χρυσόκολλα

χρυσόκολα
Η Χρυσόκολλα Αντιστοιχεί στα Τσάκρας του Ηλιακού Πλέγματος, της Καρδιάς, του Λαιμού, του Τρίτου Ματιού.

Τραβά τα αρνητικά συναισθήματα, όπως η ενοχή και αναστρέφει τον καταστροφικό συναισθηματικό προγραμματισμό.
Θεραπεύει τους πονοκεφάλους και αυξάνει την ικανότητα για αγάπη. Στο Τρίτο Μάτι ανοίγει την ψυχική ενόραση. Η Χρυσόκολλα είναι ιδανική για την εξισορρόπηση των συναισθημάτων.
Ενθαρρύνει την αυτογνωσία, την εσωτερική ισορροπία,και τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ευαισθησία. Εμπνέει δημιουργικότητα, θάρρος, αισιοδοξία, σοφία. Μειώνει τις εντάσεις,και σας βοηθά να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας!


Οι κρύσταλλοι του Παρθένου και οι ιδιότητες τους!

Gaspeite

γασπειτης

 

Ο Gaspeite φέρνει αύξηση στην πνευματικότητά σας. Ιδιαίτερα εάν εσείς οι Παρθένοι φοράτε αυτήν την πέτρα σε καθημερινή βάση.Είναι μια εξαιρετική πέτρα για να σας βοηθήσει αν έχετε εμπλακεί σε οποιαδήποτε κατάσταση όπου αισθάνεστε  κίνδυνο, ή ακόμα και όταν έχετε καλεί το χρόνο και την ενέργειά σας από άπορους άτομα.

Ο Gaspeite σας βοηθά να κατανοήσετε τους σωστούς χρόνους όπου μπορείτε να καλέσετε  άλλους για βοήθεια, αντί να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Η πέτρα αυτή  δονείται έντονα στο θυμοειδή αδένα για να σας βοηθήσει να συγχωρήσετε. και Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά όταν αισθάνεστε θυμωμένοι με τις ενέργειες του άλλου. Είναι μία πέτρα από την Αυστραλία που είχε χρησιμοποιηθεί από τους Αβορίγινες για να έχουν οράματα.

Εμπεριέχει μέσα της  μια ισχυρή ενέργεια της γης, που θα σας βοηθήσει στην πνευματική σας ανάπτυξη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν διαλογιζόμενοι με αυτήν την πέτρες, κάθεστε στη γη.


Οι κρύσταλλοι του Παρθένου και οι ιδιότητες τους!

Σμιθσονίτης

 

ΣΜΙΘΣΟΝΙΤΗΣ

 

Ο Σμιθσονίτης αν και γνωστός σαν σπουδαίος λίθος για την ενίσχυση των ψυχικών χαρισμάτων, η δράση του ως θεραπευτικός λίθος είναι επίσης πολύ ισχυρή.

Ως θεραπευτικός κρύσταλλος μπορεί να βοηθήσει σε πολλά θέματα, αλλά ένα από τα ισχυρότερα γνωρίσματά του είναι η δράση του για την ανακούφιση του στρες, και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Για όποιον υποφέρει από έντονο άγχος,ή έχει υποστεί νευρικό κλονισμό, αυτός ο λίθος είναι γνωστός για την ικανότητά του να  βοηθάει στο να αισθάνεστε γρήγορα καλύτερα.

Αυτοί οι ενδιαφέροντες κρύσταλλοι διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων, και όλα τα χρώματα είναι ισχυρά για να σας ενισχύσουν συναισθηματικά, και έχουν μια υπέροχη ηρεμιστική και καταπραϋντική δράση σε οποιαδήποτε μέρος του σώματος.

Είναι ένα κοινό γνώρισμα κατά τη χρήση τους σε διαλογισμό, καθώς θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια σειρά από ψυχικά χαρίσματα… όπως την τηλεπάθεια, τη διόραση, την ενσυναίσθηση (clairsentience) και την ενίσχυση της ροής της διαίσθησή σας.

Ακόμα ο Σμιθσονίτης βοηθάει στην επικοινωνία με τους αγγέλους και η πρόσβαση με τους οδηγούς σας γίνεται πιο εύκολη.

Διάφορες αντιστοιχίες χρωμάτων σε ροζ έχουν ισχυρή δράση στην καρδιά,ενώ οι μπλε αποχρώσεις τονώνουν το τσάκρα του λαιμού για να σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε καλύτερα.


Οι κρύσταλλοι του Παρθένου και οι ιδιότητες τους!

Moss Agate

aχατησ

 

Ο Moss Agate είναι μια όμορφη πράσινη πέτρα .. που έρχεται σε διαφορετικές αποχρώσεις μέσω φωτός από το πράσινο έως βαθύ πράσινο. Η ενέργεια αυτής της πέτρας επιφέρει μια ισχυρή σχέση με τη γη, και τα πνεύματα της φύσης.Έχει ισχυρές  θεραπευτικές ιδιότητες, κα είναι επωφελής σχεδόν για όλους.

Η ενέργεια που αυτή η πέτρα ενσαρκώνει μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις προθέσεις σας, καθώς και να εντείνετε την ενέργεια που βάζετε σε μια δεδομένη κατάσταση.

Χρησιμοποιήστε την για να επιτύχετε τους στόχους σας όταν εργάζεστε σε ένα έργο π.χ  ένα πρόγραμμα άσκησης ή ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ