Οι  τέσσερις βασικοί κανόνες της Ταρώ

To πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Ταρω σας είναι στο χέρι σας.  Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

  1. Ποτέ μην δανείζετε τις κάρτες Ταρω σας σε κανέναν.  Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ενέργεια των καρτών.Καθώς θα εξοικειώνεστε πιο πολύ με τις κάρτες σας, θα δημιουργήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αυτών και εσάς. Αυτό είναι πολύ ισχυρό. Οι κάρτες σας θα πρέπει να αγγιχτούν από  τρίτους εάν κάνετε μια ανάγνωση για ‘αυτούς και τα αποτελέσματα βγαίνουν συγκεχυμένα.

2. Για να μάθετε τις κάρτες γρήγορα, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με αυτές.Κάθε μέρα φροντίζετε  να παίρνετε μια κάρτα στην τύχη και να εργάζεστε πάνω σε  αυτήν. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις κάρτες γρήγορ., Έτσι σύντομα θα είστε σε θέση να διαβάζετε  τον εαυτό σας και τους άλλους.

  1. Πάντα να ανακατεύετε την Ταρώ καλά πριν την ανάγνωση. Αυτό λειτουργεί ως ένα τελετουργικό καθαρισμού και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τις κάρτες.Το ανακάτεμα των καρτών είναι ένα σημαντικό μέρος της ανάγνωσης . Όταν τελειώσετε την ανάγνωση, ανακατέψει τα χαρτιά και πάλι, πριν να τα επιστρέψετε στο μέρος φύλαξης. Ύφασμα ή ξύλινο κουτί είναι τα ιδανικότερα. Εκεί καθαρίζετε η ενέργεια από την ανάγνωση και είναι  έτοιμη  για  χρήση την επόμενη φορά. Κάποιοι ισχυρόζονται ότι το ιδανικότερο είναι μία υφασμάτινη τσάντα με 2 όψεις. Εσωτερικά κόκκινη για να παίρνει δύναμη. Εξωτερικά μαύρη για να συγκρατεί την ενέργεια.

4. Όταν δεν χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας, τις τυλίγετε σε ένα πανί ή να τις τοποθετείτε σε ένα κουτί.Διαφορετικά  μπορεί να επηρεαστούν από το περιβάλλον τους. Για παράδειγμα, αν ζείτε σε ένα χαοτικό σπίτι, αυτή η ενέργεια μπορεί να ενταχθεί στις κάρτες σας.

Αντιμετωπίζετε με σεβασμό  τις κάρτες σας. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να τοποθετήσουν  ένα κρύσταλλο μαζί με τις κάρτες τους για να διαλύετε η αρνητικότητα.Κάποιοι προσθέτουν μια σταγόνα λάδι, ή λιβάνι ή σανταλόξυλο, για επιπλέον προστασία. Αυτή είναι μια εντελώς προσωπική επιλογή και δεν είναι απολύτως απαραίτητη. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι αυτό είναι σωστό για σας, τότε γιατί όχι;

ΚΑΊΣΑΡΑΣ

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ