Ο  Άγιος Ιούδας επιλύει κάθε πρόβλημα !

Ο  Άγιος Ιούδας επιλύει κάθε πρόβλημα !
Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος
 
Ο  Άγιος Ιούδας επιλύει κάθε πρόβλημα όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι  εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Ο , δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο.

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε και πάλι στο τέλος: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Αγιότατε Απόστολε,  Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σε όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείται ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

 

Προσεύχου για μένα, είμαι τόσο απελπισμένος και μόνος. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει σχεδόν καμία ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης , για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σε όλες μου τις ανάγκες και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημά σας) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με εσένα και με όλους τους ορθόδοξους Χριστιανούς.

Υπόσχομαι ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατο προστάτη μου, και με ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα της Αγίας Τριάδας να λατρεύεται και να υμνείται από όλους τους Ορθόδοξους  Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων ΑΜΗΝ. Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτινά ΑΜΗΝ.

Άγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας ΑΜΗΝ. Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Σε όλον τον κόσμο και σε όλους τους αιώνες ΑΜΗΝ. Πάτερ ημων……

Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, Ιησούς.

Υπεραγία Θεοτόκε, πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ

Αριστείδης Ανδρέου

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ