Ο Άσσος των Ράβδων στην Money Tarot

Ο Άσσος των Ράβδων στην Money Tarot
Ο Άσσος των Ράβδων στην Money Tarot  (HAITI 2 GOURDES P-201 1919 DR.FRANCOIS DUVALIER UNC WORLD CURRENCY BILL BANKNOTE)

Ερμηνείες 

Οικονομικά 

Ο Άσσος των Ράβδων μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος των οικονομικών αγώνων. Όποια υπήρχαν πριν αρχίζουν να εξαφανίζονται. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι βρίσκεστε στο τέλος της εξόφλησης του χρέους. Εάν δεν έχετε βιώσει άγχος από μια συγκεκριμένη πηγή χρέους, τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν με άλλους τρόπους. Μπορεί να λάβετε ένα δώρο ή μπόνους. Ό,τι και να λάβετε είναι πιθανό να σας ωθήσει να ξεπεράσετε τις προηγούμενες ανησυχίες σας. Αυτό είναι ένα καλό φύλλο, αλλά δεν είναι σύμβολο υπέρογκου πλούτου. Μην συγχέετε αυτή την ανακούφιση από την πίεση με την ικανότητα να ξοδεύετε αλόγιστα. Αυτή η απόφαση δεν είναι ποτέ σοφή. Αντίθετα, εκτιμήστε ότι θα έχετε έναν λιγότερο στρεσογόνο παράγοντα στη ζωή σας για λίγο.

Επαγγελματικά

Ο Άσσος των Ράβδων εδώ, υποδηλώνει ότιείναι πιθανό να βρεθείτε σε μια περίοδο υψηλής ανάπτυξης για την καριέρα σας. Είναι μια στιγμή κατά την οποία η προετοιμασία σας έχει φτάσει σε κομβικό σημείο. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι η δουλειά σας είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένη αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα παλιά όρια και να δείτε νέους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε ζητήματα που εμπόδισαν την πρόοδό σας στο παρελθόν.  Η δημιουργικότητά σας και οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων είναι σε υψηλά επίπεδα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

Αντίστροφες ερμηνείες

Οικονομικά

Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι τα οικονομικά σας πάνε προς το χειρότερο αυτή τη στιγμή. Αν δείτε τον Άσσος των Ράβδων σε αυτή τη θέση, ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για μια βουτιά στα οικονομικά σας. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε σε οτιδήποτε ή να κάνετε μεγάλες αγορές. Είναι πιθανό να χάσετε ό,τι αφήσετε στην άκρη. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τον τζόγο, την αγορά μετοχών ή οποιαδήποτε πρακτική που διαφημίζει υψηλές δυνατότητες (και υψηλό κίνδυνο). Αντίθετα, βασιστείτε σε προηγούμενες προετοιμασίες που μπορεί να έχετε κάνει για να αντιμετωπίσετε την οικονομική αβεβαιότητα. Προσπαθήστε να προετοιμαστείτε, όσο καλύτερα μπορείτε, για το χειρότερο, αλλά ελπίζετε για το καλύτερο.

Αντίστροφες ερμηνείες

Επαγγελματικά

Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος σημαίνει έλλειψη έμπνευσης. Αυτή η  έλλειψη μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Μπορεί να δυσκολεύεστε να εμπνευστείτε αυτή τη στιγμή. Εάν η καριέρα σας απαιτεί πολλή δημιουργικότητα, μπορεί να φαίνεστε αποστραγγισμένοι από ιδέες. Όταν κάθεστε για να γράψετε ακόμη και απλά γράμματα ή χαρτιά, μπορεί να βρεθείτε να κοιτάτε μια κενή σελίδα για περισσότερη ώρα από το συνηθισμένο. Αυτή η έλλειψη δημιουργικότητας καθιστά δύσκολη την έναρξη νέων έργων ή θέσεων εργασίας. Αυτή η χρονική στιγμή είναι ιδιαίτερα ατυχής επειδή είστε επίσης επιρρεπείς σε απογοήτευση λόγω έλλειψης προόδου αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί τόσο με την έμπνευσή σας όσο και με την επαγγελματική σας πορεία.  Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με καλοσύνη και κάντε πράγματα που τείνουν να σας εμπνέουν όταν είναι δυνατόν.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ