ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ

Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΡΆΒΔΩΝ

Ο Βασιλιάς Casimir III ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Ο Βασιλιάς Casimir III ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Το τραπεζογραμμάτιο των 50 ζλότι απεικονίζει το πορτρέτο του βασιλιά Casimir III του Μεγάλου. Στα δεξιά, υπάρχει ένα στεφανωμένο γράμμα “K”, που λαμβάνεται από το μονόγραμμα του Βασιλιά στην πόρτα του καθεδρικού ναού Wawel. στο βάθος – ένα γοτθικό στολίδι.

Ο Βασιλιάς Casimir III ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Η πίσω όψη παρουσιάζει μια εικόνα του Λευκού Αετού από τη σφραγίδα του Βασιλιά Casimir III του Μεγάλου και τα βασιλικά του: το σκήπτρο και η σφαίρα. Το φόντο παρουσιάζει ένα πανόραμα της Κρακοβίας και του Kazimierz βγαλμένο από την ξυλογλυπτική του Hartmann Schedel, ενός Γερμανού περιηγητή από τα τέλη του 15ου αιώνα.

Διαστάσεις χαρτονομίσματος: 132 x 66 χλστ
Το υδατογράφημα που δείχνει τον αριθμό της τιμής μπορεί να φαίνεται στο φως στο πεδίο χωρίς εκτύπωση (1)
Γράμμα “K”, αλλάζει ομαλά χρώμα από πράσινο σε μπλε (3)
Σε οβάλ – κορώνα, η πλήρης εικόνα της οποίας φαίνεται όταν κρατάτε το χαρτονόμισμα στο φως (4)
Η ονομαστική αξία, το πορτρέτο του κυρίαρχου, το έμβλημα της Δημοκρατίας της Πολωνίας και οι υπογραφές του Διοικητή της NBP και του Γενικού Ταμία της NBP είναι σε ανυψωμένη εκτύπωση που είναι εύκολο να τα αισθανθείτε, επίσης και για άτομα με προβλήματα όρασης.

Ο Βασιλιάς Casimir III ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Ο  Casimir III στην ανάγνωση της καριέρας σας μπορεί να σηματοδοτήσει επιτυχία και σεβασμό στον τομέα σας. Αυτές οι ιδέες συνδέονται προς το παρόν. δεν χρειάζεται να επιλέξετε αυτό που ισχύει για εσάς. Αν δείτε τον βασιλιά, είναι πιθανό να είστε σε υψηλή θέση. Μπορεί να είστε μέντορας σε άλλους. Εναλλακτικά, οι γύρω σας μπορεί να σας βλέπουν ως ένα αξιόλογο άτομο με ήθος και αξίες. Ο  Casimir III υποδηλώνει επίσης μια άνθηση στις επιχειρήσεις. Η καριέρα σας πηγαίνει ιδιαίτερα καλά αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν είναι απλώς μια προσωρινή κατάσταση. Υπάρχει μακροζωία στην επιτυχία σας. Οι νίκες σας είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα της ικανότητάς σας να ρισκάρετε όταν χρειάζεται τόλμη και να είστε προσεκτικοί όταν απαιτείται.

Οικονομικά ο Ο  Casimir III υποδηλώνει ότι είστε καλοί στη διαχείριση χρημάτων Πιθανότατα να βρίσκεστε σε μια σταθερή κατάσταση γιατί μπορείτε να κάνετε οικονομία εάν χρειαστεί, αλλά είστε επίσης πρόθυμοι να ξοδέψετε όταν έρθει η ώρα για αυτό. Αυτό το υπόλοιπο σάς επιτρέπει να εκτιμάτε και να προστατεύετε τα κέρδη σας. Συνεχίστε να εφαρμόζετε αυτές τις αρχές. Η εξοικονόμηση χρημάτων αποκλειστικά μπορεί να είναι σοφή, αλλά η δαπάνη χρημάτων, ιδιαίτερα σε άλλους, μπορεί να είναι μια χειρονομία εκτίμησης. Είστε αρκετά σοφοί για να διατηρήσετε αυτή την ισορροπία. Εμπιστευτείτε τις κρίσεις σας για επενδύσεις και αγορές. Η σταθερότητα και η επιτυχία που βιώνετε τώρα έχει τη δυνατότητα να είναι πιο μόνιμη. Οι καλές σας συνήθειες θα σας συντηρούν όσο συνεχίζετε να τις ασκείτε ενεργά.

 

Ο  Casimir III ανεστραμμένος

Ο  Casimir III ανεστραμμένος μπορεί να σηματοδοτεί την  έλλειψη ηγεσίας και κατεύθυνσης. Μπορεί να περιμένετε να σας φέρουν οι άλλοι πράγματα αντί να τα κυνηγάτε μόνοι σας . Αν συνεχίσειτε να περιμένετε τους άλλους να ορίσουν τον σκοπό σας, μπορεί να μην βρειτε ποτέ κάτι που να ταιριάζει πραγματικά στα πάθη σας. Προσπαθήστε να ορίσετε τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Εάν έχετε έναν στόχο ή μια καριέρα στο μυαλό σας, τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά στην καριέρα σας επειδή δεν έχετε αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε το δικό σας ένστικτο πάνω από τις συμβουλές των άλλων μερικές φορές. Ο καθένας βλέπει τον κόσμο μέσα από το δικό του φακό. Να θυμάστε ότι η προκατάληψη κάποιου άλλου μπορεί να θολώσει το όραμά του για το τι χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας στην καριέρα σας.

Οικονομικά Ο  Casimir III ανεστραμμένος
Αναλάβετε δράση αν δείτε τον Casimir III ανεστραμμένο. Είναι παράλογο να περιμένετε ότι το σύμπαν θα σου δώσει επιτυχία. Αναλάβετε τα οικονομικά σας. Αντί να ελπίζετε ότι θα έρθει η τύχη στο δρόμο σας, να είστε προνοητικοί στην αναζήτηση οικονομικών ευκαιριών. Μπορείτε να ελέγξετε τα οικονομικά σας με διάφορους τρόπους. Ζητήστε αύξηση. Προϋπολογίστε τις δαπάνες σας. Αναζητήστε περισσότερη/διαφορετική απασχόληση. Ό,τι έχει νόημα για εσάς στη θέση σας είναι πιθανότατα καλύτερο. Είναι πιο εύκολο να περιμένετε και να ελπίζετε ότι τα χρήματα πέσουν στην αγκαλιά σας, αλλά σπάνια συμβαίνει. Αντίθετα, προσπαθήστε να κάνετε παραγωγικά και καθορισμένα βήματα προς τους στόχους σας. Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα οικονομικά σας όνειρα. Απλά πρέπει να δουλέψεις για αυτούς.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ