Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας.Το 26ο όνομα του

Θεού.

Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας.

Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας .Το 26ο όνομα του Θεού. Στήν Αγία Γραφή τον συναντάμε στον ψαλμό 118:145 ” Εκέκραξα εν όλη τη καρδία μου,επάκουσον μοι,Κύριε τα δικαιωματα σου εκζητήσω” . Ανήκει στις κυριαρχίες.

Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας. Το 26ο όνομα του Θεού.

Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας .Το 26 ο όνομα του Θεού. Είναι ο άγγελος της πολιτικής επιστήμης και φιλοδοξίας. Είναι επίσης ο προστάτης της διακριτικότητας, της αίσθησης της οργάνωσης και της οικογένειας. Είναι ο φύλακας της ειρηνικής συγκατοίκησης και της Θείας Τάξης. Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας  είναι ο προστάτης των πολιτικών και κοινωνικών ηγετών, των διοικητικών στελεχών, των υπευθύνων για τη λήψη αποφάσεων, των πρεσβευτών, των διπλωματών και των διανομέων δικαιοσύνης. Μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πώς να συμπεριφερόμαστε σε αγχωτικές καταστάσεις. Ο Haaiah είναι ο δημιουργός της θετικής ατμόσφαιρας, είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις ομαδικές εργασίες.

Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας.Το 26ο όνομα του Θεού.

Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας .Το 26 ο όνομα του Θεού. Είναι αυτός στον οποίο πρέπει να προσευχηθείτε όταν αισθάνεστε αδιακρισία, εγωκεντρισμό ή οποιαδήποτε οικογενειακά προβλήματα. Μπορεί να αντικαταστήσει τα αρνητικά συναισθήματα όπως περηφάνια, ματαιότητα και ζήλια. Είναι ο θεραπευτής εκείνων που εκμεταλεύονται την εξουσία και εκείνων πουέχουν ανταγωνιστικό πνεύμα. Προσευχηθείτε για την προστασία του άγγελου Haeiah όταν συναντάτε στη ζωή σας αναρχία, προδοσία, συνωμοσία ή κοινωνικές αναταραχές.

Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας. Το 26ο όνομα του Θεού.

Ο Haeiah Άγγελος της Φιλοδοξίας .Το 26 ο όνομα του Θεού. Είναι ο προστάτης εκείνων που γεννήθηκαν μεταξύ 28 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. Αυτοί που γεννήθηκαν σε αυτή την περίοδο του έτους αγαπούν τις σοβαρές σχέσεις. Αυτοί οι άνθρωποι εκτιμούν τις λογικές λύσεις. Είναι γεμάτοι συμπόνια και ισορροπία. Επίσης σέβονται τους νόμους του σύμπαντος και γνωρίζουν ότι αυτοί οι νόμοι δεν μπορούν ποτέ να παραβιαστούν. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν υπό την επιρροή του Haeiah Άγγελου της Φιλοδοξίας είναι οι αγγελιοφόροι της ειρήνης. Είναι οι ιδρυτές της θείας τάξης.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ