Ο Vehuiah : Άγγελος της θέλησης και νέου ξεκινήματος

O Vehuiah Άγγελος της Θέλησης και Νέου ξεκινήματος είναι το πρώτο όνομα του Θεού. Επίσης, στην Αγία Γραφή σύμφωνα με αυτό το όνομα:Ψαλμός 3: 5
“Φώναξα στον Κύριο με τη φωνή μου, και μου ακούγεται έξω από το ιερό λόφο του. Selah. “

Λατινική ονομασία: Deus Exaltator

Σημασία: Η εξύψωση του Θεού

Χορωδία των αγγέλων (εβραϊκή): Chajoth ha Qadesh חיות ה קדש

Ο Vehuiah : Άγγελος της θέλησης και νέου ξεκινήματος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από την επίδραση της Vehuiah είναι εξαιρετικά περίεργοι. Βρίσκονται πάντα στην αναζήτηση της αλήθειας. Είναι μεγάλοι θεραπευτές, κατά συνέπεια, κρατάνε το δώρο της επούλωσης στα χέρια τους. Αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για διάφορα θέματα, λόγω του γεγονότος ότι ο φύλακας άγγελός τους προστατεύει το αστρικό επίπεδο. Επίσης, αυτοί οι άνθρωποι είναι ευγενείς και αισιόδοξοι. Θέλουν να έχουν την οικογένειά τους ενωμένη.

Ο Vehuiah Άγγελος της θέλησης και νέου ξεκινήματος σηματοδοτεί την έναρξη και τη επιτυχία στις νέες δημιουργίες. Ο ίδιος καθοδηγεί προς καινοτόμα έργα. Αυτός ο άγγελος δίνει το παράδειγμα ως ηγέτης.. Βοηθά επίσης για να βγούμε από το αδιέξοδο ή την σύγχυση. Ως εκ τούτου, ο Vehuiah είναι μια ανανέωση της ενέργειας που μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη. Αυτός ο φύλακας άγγελος έχει επίσης μια αφθονία ενέργειας, θάρρους, και τόλμης. Προσδίδει γενναιότητα σε καταστάσεις απελπισίας .

Ο Vehuiah χρησιμοποιεί συχνότητες χρώματος aqua και το βαθύ πορτοκαλί χρυσό όταν αυτός θεραπεύει και προσδίδει θάρρος. Επίσης, όταν αυτός συμφιλιώνει χρησιμοποιεί ένα βαθύ πορφυρό ροζ ή ρουμπινί χρώμα. Συνδέεται με τον Καρνεόλιο κρύσταλλο. Την πέτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τον επικαλεστείτε ή να τον έχετε μαζί σας σε δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

Ο Vehuiah : Άγγελος της θέλησης και νέου

ξεκινήματος

Ο Vehuiah Άγγελος της θέλησης και νέου ξεκινήματος επιδρά στους ανθρώπους που γεννήθηκαν μεταξύ 21/3 –  και 25/3.

 

 Καίσαρας
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ