Ποια τα πιο παθιασμένα ζωδιακά ζευγάρια;

Ποια τα πιο παθιασμένα ζωδιακά ζευγάρια;Τα δώδεκα ζώδια χαρακτηρίζονται από τα τέσσερα θεμελιώδη στοιχεία: Φωτιά, Γη, Αέρα και Νερό. Αυτά τα στοιχεία είναι οι πρωταρχικοί παράγοντες που καθορίζουν τη συμβατότητα  μεταξύ τους. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Μπορεί να συμβαίνει το γεγονός ότι δύο σημεία που ανήκουν στο ίδιο θεμελιώδες στοιχείο να μην είναι συμβατά μεταξύ τους.

Έτσι, για να διαλύσουμε  τη σύγχυση, αναφέρουμε τα ζώδια που είναι πιο παθιασμένα και ισχυρά όταν είναι μαζί.

Κριός-Ζυγός

Ποια τα πιο παθιασμένα ζωδιακά ζευγάρια;

Ποια τα πιο παθιασμένα ζωδιακά ζευγάρια; Ο Κριός εκδηλώνει βαθιές ιδιότητες ηγεσίας που αντικατοπτρίζονται τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Άλλα ζώδια που έχουν την τάση να ελέγχουν τους εταίρους τους στις σχέσεις π.χ Ταύρος, μπορούν συνεπώς να αποκλειστούν. Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα πρωταρχικά στοιχεία που ο Κριός αναζητά στον εταίρο του. Η φωτιά του πάθους καίει στον Κριό όταν πρόκειται για σεξουαλικές δραστηριότητες επίσης. Σε αυτή την περίπτωση, ο Λέων ή ο Σκορπιός μπορεί να είναι καλές επιλογές, αλλά ο καλύτερος είναι ο Ζυγός. Ο Κριός στρέφεται προς την ειλικρινή και εύκολη φύση του Ζυγού. Η ανάγκη του Ζυγού για συναισθηματική εξάρτηση συμπληρώνει τον έλεγχο του Κριού και αφήνει τον Κριό να εξερευνήσει τον σύντροφο του με πάθος. Ως εκ τούτου, όταν ενώνονται και σχηματίζουν ένα πολύ παθιασμένο και ισχυρό ζευγάρι.

Ταύρος – Παρθένος

Ποια τα πιο παθιασμένα ζωδιακά ζευγάρια; Ο Ταύρος είναι ένα άτομο της οικογένειας. Κολλημένος στην παράδοση, ο Ταύρος βρίσκει πιο έντονη την αγάπη από την ίδια την πράξη. Ο ρομαντικός Ταύρος διαθέτει μια καλή συμβατότητα με τον Παρθένο που, όπως την απολαμβάνει, ζει μια οικογενειακή ζωή. Η αγάπη της Παρθένου με τον Ταύρο σχηματίζει ένα ισχυρό δεσμό. Αλλά αν είναι Τοξότης, ο Ταύρος θα πρέπει πραγματικά να μείνει μακριά από αυτούς. Ο Τοξότης που αγαπάει την περιπέτεια δεν θα είναι ποτέ σε θέση να ευχαριστήσει τον Ταύρο.

Δίδυμος – Τοξότης

Ο ευγενικός, και ευχάριστος Δίδυμος είναι ένας φίλος που μπορούμε να έχουμε γύρω μας. Αλλά όταν πρόκειται για σχέσεις, ο Δίδυμος γίνεται λίγο δύσκολος για τα περισσότερα ζώδια. Γενικά, ένας Δίδυμος φοβάται τη δέσμευση. Αυτό που αναζητά ο Δίδυμος στον συνεργάτη του είναι η νοημοσύνη και το πνεύμα. Ο Τοξότης είναι ο τέλειος συνεργάτης του Δίδυμου. Ο Τοξότης επίσης φοβάται πάντα να χάσει την ελευθερία του και ποιος μπορεί να καταλάβει καλύτερα από τον Δίδυμο! Το χιούμορ που φέρνει ο Τοξότης εντυπωσιάζει τον Δίδυμο. Έτσι, όταν αυτοί οι δύο βρεθούν, αισθάνονται εξαιρετικά χαρούμενοι και ασφαλισμένοι μεταξύ τους. Ο Αιγόκερως είναι ότι χειρότερο για τον Δίδυμο.

Καρκίνος – Ταύρος

Ο Καρκίνος είναι μια εμπαθής . Επιδιώκει πάντα μια μακροχρόνια σοβαρή σχέση όπου θα μπορεί να δεθεί με τον εταίρο  του, συναισθηματικά. Ο συναισθηματικός και σοβαρός Ταύρος είναι ότι το καλύτερο αγώνας για τον ευαίσθητο Καρκίνο. Ζώδια όπως ο Λέων που είναι ειλικρινή και κατά καιρούς  αλαζονικά θα βλάψουν έναν Καρκίνο αντί να τον κάνουν ευτυχισμένο.

Ποια τα πιο παθιασμένα ζωδιακά ζευγάρια;

Λέων – Κριός

Η άγρια ​​φύση και το εγώ τους, τα καθιστούν δύσκολα άτομα στα περισσότερα χαρακτηριστικά για να διατηρήσουν μακροχρόνια σχέση. Ο Κριός είναι ο καλύτερος  για έναν Λέοντα λόγω του πάθους που μεταφέρει ή μεταδίδει. Εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλο με τέτοιο μεγαλείο και κομψότητα, που κανένας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί μαζί τους. Οι αγώνες τους είναι άγριοι. Τελικά θα καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Ο Σκορπιός είναι ο χειρότερος για έναν Λέοντα. Οι εντάσεις τους δεν ταιριάζουν και συχνά χλευάζουν ο ένας τον άλλον.

Παρθένος – Σκορπιός

Ένα από τα πιο βατά ζώδια είναι ο Παρθένος. Ο Παρθένος είναι ως επί το πλείστον αποκλειστικός αλλά και προσεκτικός προς τον σύντροφό του. Ο εξαιρετικά παθιασμένος Σκορπιός συνδέεται καλά τον Παρθένο. Μοιράζονται μια πολύ έντονη συναισθηματική σχέση ανάμεσα τους. Η καλά πειθαρχημένη φύση της Παρθένου βοηθά στην ισορροπία του Σκορπιού ενώ η ανοικτή εκδήλωση της σεξουαλικότητας του Σκορπιού βοηθά τον Παρθένο να βγει από το κέλυφος του. Ο Τοξότης είναι το χειρότερο ζώδιο για τον Παρθένο καθώς ο τελευταίος τον απενεργοποιεί από την περιπετειώδη φύση του.

Ζυγός – Δίδυμος 

Ο Ζυγός είναι γεννημένος διπλωμάτης. Μπορούν εύκολα να επιλύσει τις συγκρούσεις. Ενώ η μοναξιά τους ενοχλεί, δεν πηγαίνει με ανθρώπους που στερούνται νοημοσύνης. Πάντα περίεργος, ο Ζυγός απολαμβάνει να συναντά ανθρώπους και να μαθαίνει από αυτούς. Ο Δίδυμος είναι ότι το καλύτερο για τον Ζυγό . Και οι δύο  έλκονται μεταξύ τους εξαιτίας αυτής της επικοινωνιακής ικανότητας και διάνοιας. Η σταθερότητα του Ζυγού βοηθά επίσης τους Διδύμους να παραμείνουν ριζωμένοι στο έδαφος. Ο αδιάφορος Παρθένος δεν είναι καθόλου συμβατή με τον Ζυγό. 

Σκορπιός – Ιχθύες

Ο σκληρός  Σκορπιός είναι εξαιρετικά συναισθηματικός και εκδικητικός. Ότι και αν κάνει, το κάνει με πάθος. Είναι επιθετικός και κυρίαρχος όταν πρόκειται για τους ρομαντικούς συνεργάτες τους. Όταν ένας Ιχθύς συνδεθεί με έναν Σκορπιό, κανένας δεν μπορεί να τους νικήσει. Είναι εκείνοι οι αγώνες που βρίσκονται στον ουρανό. Ενώ ο Σκορπιός καταλαβαίνει τον συναισθηματικό Ιχθύ, είναι η υποτακτική φύση των Ιχθύων που κάνει τον Σκορπιό να χρησιμοποιεί το πάθος και την έντασή του στο μέγιστο. Δημιουργούν ένα πολύ διαισθητικό ζευγάρι μαζί. Ο επιφανειακός Κριός ταιριάζει και τους δύο.

Ποια τα πιο παθιασμένα ζωδιακά ζευγάρια;

Τοξότης – Υδροχόος 

Ένα πράγμα που ο Τοξότης μισεί περισσότερο είναι να μένει σε ένα μέρος! Ο Τοξότης γεννιέται για να ταξιδέψει. Χρειάζεται ελευθερία να επιβιώσει. Είτε σε σχέση είτε στη ζωή, θα πρέπει να βιώνει κάτι νέο πράγμα κάθε μέρα. Εάν κάποιος διανοηθεί να τους κρατήσει, θα πετάξουν μακριά. Ποιος άλλος μπορεί να καταλάβει αυτή την ανάγκη καλύτερα από τον Υδροχόο; Εξαίρετη ελευθερία, ο Υδροχόος θα είναι σε θέση να φέρει σταθερότητα στη σχέση με την αγάπη του για περιπέτειες. Δεν θα υπάρξει καμία βαρετή στιγμή στη σχέση. 

Αιγόκερος – Παρθένος 

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και αφοσιωμένοι. Ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή και επικεντρώνονται στην επίτευξη αυτού. Ακόμη και στις σχέσεις, δίνουν το καλύτερο που μπορούν. Ο λόγος;  Επειδή φοβούνται να τραυματιστούν. Ο καλά πειθαρχημένος Παρθένος κατανοεί αυτήν την ανάγκη  και βοηθά τον Αιγόκερω να διατηρήσει τη σειρά. Και οι δύο  μαζί κάνουν μια πολύ καλά πειθαρχημένη οικογένεια. Ο απρόσεκτος και ξέγνοιαστος Δίδυμος είναι ότι χειρότερο για έναν Αιγόκερω.

Υδροχόος – Ζυγός

Ο Υδροχόος είναι ίσως ο τελευταίος που θα συνεχίσει να διαμαρτύρεται ακόμα και όταν μια συζήτηση έχει τελειώσει. Αν υπάρχει λάθος, ο Υδροχόος θα διαμαρτυρηθεί. Είναι πάντοτε υπέρ της δικαιοσύνης. Θέλει να πιστεύει ότι σε κάθε περίπτωση μπορεί να εξαλείψει την ανισότητα από αυτόν τον κόσμο. Η επιθυμία του Ζυγού για ισότητα επίσης αρέσει στον Υδροχόο που τον παίρνει έναν συνεργάτη. Θα καταλαβαίνει την επιμονή της διαμαρτυρίας του και θα τον βοηθήσει με όποιο τρόπους μπορεί. Πάντα σε απαιτητική ισότητα, θα δώσουν ο ένας τον άλλον το σεβασμό τους στη σχέση. Ωστόσο, ο Καρκίνος μπορεί να βρει τον Υδροχόο τρελό όταν πρόκειται για διαμαρτυρίες Έτσι, δεν θα είναι δυνατόν να ταιριάξουν μαζί.

Ιχθείς – Αιγόκερως

Οι Ιχθείς και ο Αιγόκερως είναι δύο αντίθετοι πόλοι που προσελκύουν ο ένας τον άλλον. Οι ονειρεμένοι, δημιουργικοί Ιχθείς θα αντλήσουν τις δυνάμεις τους από το γήινο Αιγόκερω. Αυτή η ισχυρή πίστη τους στην επίτευξη των ονείρων τους θα εμπνεύσει και τον Αιγόκερω. Ενώ οι Ιχθείς είναι βέβαιοι ότι ο Αιγόκερως απολαμβάνει δημιουργικές στιγμές, ο Αιγόκερως θα κρατήσει τους Ιχθείς ριζωμένους στο έδαφος όταν θα επιχειρήσουν να πλεύσουν πολύ βαθιά στον απέραντο ωκεανό. Οι Ιχθείς μένουν πάντα μακριά από τη Παρθένο που δεν καταλαβαίνει την ονειρική τους φύση 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ