Προβλέψεις Baba Vanga για το 2020

Η Baba Vanga

H BaБаба Вангa (Baba Vanga) με το πραγματικό της όνομα Вангелія Пандева Димитрова,(Βαγγέλια Γκούστερβα), ήταν διάσημη μάντισσα και βοτανολόγος από τη Βουλγαρία.Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην περιοχή Rupite στα βουνά Kozhuh στη Βουλγαρία. Η Zheni Kostadinova ισχυρίστηκε ότι το 1997 εκατομμύρια άνθρωποι πίστευαν ότι διέθετε μεταφυσικές ικανότητες.

Γεννήθηκε το 1911 και πέθανε στις 11 Αυγούστου 1966. Έχασε το φως της στην ηλικία των 12 ετών γνωρίζοντας όμως ότι ο Θεός της έδωσε ένα πολύ σπάνιο δώρο.

Η μάντις πρόβλεψε μια σειρά γεγονότων και πολλά από αυτά έχουν πραγματοποιηθεί. Η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, η τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001, ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ή η καταστροφή του Τσερνομπίλ είναι μερικά από τα πράγματα που είδε πριν συμβεί.

Προβλέψεις Baba Vanga για το 2020

Διάσημοι ειδήμονες του είδους ισχυρίζονται ότι το 85% των προβλέψεών της έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής.πληρούσε μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η Baba Vanga είχε προβλέψει με ακρίβεια τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, το τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2004 και την ανάληψη του Ισλάμ.

Προβλέψεις Baba Vanga για το 2020
11η Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη

Με την πάροδο του χρόνου, η Vanga προέβλεψε σημαντικά γεγονότα, που έφταναν μέχρι το 5079. Το έτος κατά το οποίο ο κόσμος θα τελειώσει. Η Γη δεν θα υπάρχει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.
Η τυφλή Βουλγάρα μάντισσα πρόβλεψε πριν από το θάνατό της, στην ηλικία των 85 ετών, ότι το 2020 “θα φέρει την εισβολή των εξτρεμιστών μουσουλμάνων” στην Ευρώπη και ότι η Ήπειρος μας θα αντιμετωπίσει χημικές επιθέσεις από τους “εισβολείς Μουσουλμάνους”.
Κατά την επόμενη περίοδο, η ευρωπαϊκή ήπειρος μπορεί να φτάσει στο “τέλος της”, ισχυρίστηκε επίσης η Baba Vanga.

Προβλέψεις Baba Vanga για το 2020

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ως ο προφήτης Νοστράδαμος των Βαλκανίων είπε στους ανθρώπους κοντά της: «Οι εξτρεμιστές θα χρησιμοποιήσουν ένα οπλοστάσιο χημικών όπλων εναντίον των Ευρωπαίων».
Για το 2020, πρόβλεψε επίσης την οικονομική πτώση της Ευρώπης και μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Πίστευε ότι η απειλή για τον αρχηγό του Κρεμλίνου θα μπορούσε να προέλθει από τη χώρα του.
Επίσης, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump, θα αρρωστήσει με μια μυστηριώδη ασθένεια που θα τον αφήσει κωφό και θα υποστεί εγκεφαλικό τραύμα, σύμφωνα με την μάντισσα.

Η μάντις είπε ότι “ο κόσμος θα υποφέρει από πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές. Η συνείδηση ​​των ανθρώπων θα αλλάξει.”
Θα έρθουν δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι θα διαιρεθούν λόγω πίστης. “Βλέπουμε καταστροφικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη μοίρα και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας”. Μια αναφορά στις αλλαγές που σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Προβλέψεις Baba Vanga για το 2020

Για το απώτερο μέλλον, πρόβλεψε ότι « ζωή στο Σύμπαν θα ανακαλυφθεί και ξαφνικά θα γίνει σαφές πώς εμφανίστηκε η ζωή στη Γη» . Τα επόμενα 200 χρόνια οι άνθρωποι θα έρθουν σε επαφή με τα πνευματικά τους αδέλφια από άλλους κόσμους.

«Η Σοβιετική Ένωση θα ξαναχτιστεί στο πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα». Αυτό σχεδόν έχει γίνει!
“Τα τρένα θα” πετάξουν “χρησιμοποιώντας το ηλιακό φως. Η παραγωγή βενζίνης θα σταματήσει και η Γη θα ξεκουραστεί “. Υπάρχουν όλο και περισσότερες συζητήσεις για την ηλιακή ενέργεια, επομένως η πρόβλεψη δεν φαίνεται τόσο φουτουριστική.

Προβλέψεις Baba Vanga για το 2020
Το πρώτο ηλιακό τραίνο
Προβλέψεις Baba Vanga για το 2020
Ηλιακό τραίνο στην Ινδία

“Ένας ισχυρός δράκος θα καταλάβει την ανθρωπότητα. Οι τρεις γίγαντες θα ενωθούν. Μερικοί άνθρωποι θα έχουν κόκκινα χρήματα. Βλέπω τους αριθμούς 100, 5 και πολλά μηδενικά “, προέβλεψε η Vanga.
Οι διερμηνείς υποθέτουν ότι ο “δράκος” είναι η Κίνα, η οποία έγινε υπερδύναμη. Οι τρεις γίγαντες μπορεί να είναι η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα, και όσον αφορά τα χρήματα, τα 100 γιουάν και τα 5000 ρούβλια έχουν κόκκινο χρώμα.

100 γουάν

“Στις αρχές του 21ου αιώνα, η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί από τον καρκίνο. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ