Προετοιμασία εξαγνισμού ενός χώρου με αλάτι.

Προετοιμασία εξαγνισμού ενός χώρου με αλάτι.

Προετοιμασία εξαγνισμού ενός χώρου με αλάτι.Το αλάτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά δώρα που έχει προσφέρει η Γη στα παιδιά της. Έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει την αρνητικότητα και να καθάρει την αύρα. Μια εξαιρετική προετοιμασία πριν τον εξαγνισμό ενός χώρου είναι να κάνετε μπάνιο με αλατισμένο νερό. Το αλατισμένο νερό θα σας καθαρίσει αλλά ταυτόχρονα θα ενισχύσει την ικανότητα σας να διοχετεύετε ενέργεια κατά την διάρκεια της εξυγίανσης του σπιτιού.Όταν το αλάτι προστεθεί στο νερό αυξάνει την αγωγιμότητα του ως προς το ηλεκτρικό ρεύμα.

Όταν βυθιζόμαστε σε αλατισμένο νερό η επιδερμίδα μας που είναι μια ημι-διαπερατή μεμβράνη επηρεάζεται από το πλούσιο σε αλάτι διάλυμα. Το αλάτι αλληλεπιδρά με τον βιο-ηλεκτρισμό του νευρικού μας συστήματος. Όταν κάνουμε μπάνιο με αλατισμένο νερό αυξάνεται η ικανότητα μας να λειτουργούμε ως πομποί της ηλεκτρικής ισχύος που μας περιβάλλει.

Προετοιμασία εξαγνισμού ενός χώρου με αλάτι.

Όταν κάνουμε μπάνιο με αλατισμένο νερό αυξάνεται η αιθέρια ικανότητα των νευροπομπών μας . Το αυτό συμβαίνει και με την ηλεκτρική μεταβίβαση στις νευρικές συνάψεις που είναι τα κενά που δημιουργούνται ανάμεσα στα νεύρα επικοινωνίας. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη ροή ενέργειας μέσω του συστήματος των μεσημβρινών του σώματος. Το σύστημα των ενεργειακών αγγείων στην οποία στηρίζεται ο βελονισμός 

Μπάνιο με αλάτι και πως γίνεται!

Προετοιμασία εξαγνισμού ενός χώρου με αλάτι.

Για να κάνετε μπάνιο με αλατισμένο νερό,για στερέωση και κάθαρση της αύρας,διαλύστε μέσα στο νερό της μπανιέρας ένα κιλό αλάτι ή μισό κιλό αλάτι και μισό κιλό σκόνη σόδα. Παραμένετε μισή ώρα.Όσο το κάνετε χαλαρώστε τελείως. Οραματιστείτε πως διαλύεστε στο αλάτι.Φανταστείτε πως το αλάτι καθαρίζει κάθε μέρος της ύπαρξης σας. Το αλάτι ου θα παραμείνει στο δέρμα σας θα σας κάνει να νιώσετε πως έχετε κολυμπήσει στον ωκεανό. Αν πάλι επιθυμείτε να ξεπλυθείτε μπορείτε να το κάνετε. Αυτό δεν θα εξασθενίσει τις επιδράσεις του τελετουργικού της κάθαρσης. Για να διευρύνετε την ικανότητα σας ως καναλιού ενέργειας υπάρχει και άλλος τρόπος. Χρησιμοποιείστε το καθαρτικό αλάτι ή αλλιώς άλατα Epsom

Διαλύστε μισό κιλό στο νερό και μουλιάστε για 10′. Μετα το μπάνιο ξεπλυθείτε με πολύ κρύο νερό. Τα μπάνια με τα καθαρτικά άλατα καλό είναι να τα κάνετε πριν τον εξαγνισμό του σπιτιού σας. Όταν θα διοχετεύετε σημαντική ενέργεια μέσω του σώματος σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ