Προσευχή θεραπείας μιας περίπλοκη σχέσης!

 ” Ο Παντοδύναμος Θεός, ακούει αυτή την προσευχή.”

Προσευχή την θεραπεία μιας περίπλοκη σχέσης!

Προσευχή θεραπείας μιας περίπλοκη σχέσης!

Θεέ μου, σου προσφέρω αυτή την προσευχή, για να με βοηθήσεις με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης μου.

Παρακαλώ πάρε μακριά όλο τον πόνο και το κακό από την καρδιά μου. Γέμισε την με αγάπη χαρά, υπομονή και κατανόηση.

Βοήθησε να υπερισχύσει η λογική και η σωστή κρίση που σε όλα βρίσκει λύσεις!

Ευλόγησε έτσι, ώστε εγώ και ο σύντροφός μου, να μην υποταχθούμε ποτέ στις όποιες προκλήσεις που θα μπουν στο δρόμο μας.Κάνε μας σκληρούς σαν ατσάλι.Για να μην υπακούμε στις τυφλές ορμές μας και παράλληλα να καταστρέφουμε ότι πάει να σταθεί εμπόδιο στην ηθική μας!

Γέμισε τις καρδιές μας με αγάπη ο ένας για τον άλλον,και να μπορεί ο καθένας μας να συνειδητοποιεί την αξία του άλλου. Σε παρακαλώ άγγιξε την καρδιά αυτού που επιθυμώ. Γέμισε την με πολύ αγάπη για μένα!

Ωστόσο Θεέ μου εγώ είμαι αυτός/η που κάνω αυτήν την επίκληση τώρα.Και ζητώ να γίνει η περίπλοκη σχέση μας απλή.Θα προσπαθήσω να σταθώ υπέρμαχος των αξιών και της ελπίδας. Αν και είμαι αλύγιστος σαν άνθρωπος που επιμένει ακόμα και όταν φοβάται ζητώ έλεος τώρα!

Έλεος Θεέ μου και ευλογία που θα μας επιτρέψει να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας,ο ένας δίπλα στον άλλο.Ποτέ δεν είναι αργά για μια απόφαση σαν αυτή που παίρνω τώρα .

Θεέ μου δώσε μας πίσω όλα όσα χάσαμε,κάνοντας λάθη και πληγώνοντας ο ένας τον άλλον.Σου ζητώ Κύριε να μου ανταποδώσεις την καλή προαίρεση χαρίζοντας σε εμένα και τον/την σύντροφο μου υγεία,εμψύχωση,ζωντάνια δίπλα σε αγνούς ανθρώπους.Σε παρακαλώ Θεέ μου καλλιέργησε το συναίσθημα της αμοιβαιότητας και για τους δυο μας. Φρόντισε να μην πέφτουμε σε πειρασμούς. Οδήγησε μας όπου και αν πάμε. Πάντα να είμαστε ο ένας στην καρδιά και το μυαλό του άλλου.

Προσευχή  θεραπείας μιας περίπλοκη σχέσης!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ