Προστατέψετε τη Αύρα σας από ενεργειακά Βαμπίρ

Προστατέψετε τη Αύρα σας από ενεργειακά Βαμπίρ

Σήμερα θα αναφερθώ στα ενεργειακά βαμπίρ και το πως απομυζούν την ενέργεια μας. Έχω αναφερθεί και παλαιότερα,αλλά σήμερα θα αναφερθώ στην προστασία από αυτά

Πολλές φορές, αισθανόμαστε κουρασμένοι, στραγγισμένοι, χωρίς να έχουμε κάνει κάποια ιδιαίτερη κοπιαστική εργασία αυτό υποδηλώνει ότι έχουμε έχετε πέσει θύμα βαμπιρισμού. Τα  ενεργειακά βαμπίρ τρέφονται από εμάς καθώς μας κλέβουν την ενέργεια. Αυτό γίνεται συνεχώς . Βρίσκοντας λοιπόν τον κατάλληλο τρόπο προστασίας αυτό θα  μας οδηγήσει σε πιο υγιείς και αυθεντικές σχέσεις. Το σημαντικότερο όμως  στην επιστροφή της χαράς στη ζωή . Να λοιπόν τι πρέπει να κάνετε με ένα πρόσωπο ή ακόμα και ένα παιδί που προσπαθεί να απορροφήσει όλη την ενέργεια σας.Κυριολεκτικά να σας “στεγνώσει “

Προστατέψετε τη Αύρα σας από ενεργειακά Βαμπίρ

  1. Αρχικά θα πρέπει να περιέλθετε σε μία κατάσταση ηρεμίας και να πείτε αυτές τις λέξεις:” Κανένας δεν μπορεί να τραβήξει την ενέργεια μου. Έχω για ασπίδα το λευκό φως του Θεού που με περιβάλλει ολόκληρο και τους εμποδίζει.”

2.Οι άρρωστοι το κάνουν χωρίς να το ξέρουν,για να δυναμώσουν.Προσπαθήστε να τους κρατήσετε τα αριστερό χέρι με το δεξί αν μπορείτε. Με τον τρόπο αυτό διοχετεύετε μέσα τους την ροή ενέργειας του Θεού από τους αιθέρες για να τους δυναμώσετε και να τους θεραπεύσετε.

Προστατέψετε τη Αύρα σας από ενεργειακά Βαμπίρ

Για την κακή συμπεριφορά του παιδιού και τους θυμούς του κρατήστε το τρυφερά στην αγκαλιά σας. Φανταστείτε ότι τυλίγεστε και οι  2 με λευκό φως. Δημιουργήστε μέσα στην διάνοια σας την εικόνα αυτή. Ότι δηλαδή είστε και οι δυο σας τυλιγμένοι στο φως. Μετά φανταστείτε ότι το φως περιστρέφεται γύρω σας σύμφωνα με την φορά των δεικτών του ρολογιού. Σκεφτείτε ότι η ενέργεια αυτού του φωτός είναι σε θέση α διαλύσει και να αποσυνθέσει κάθε αρνητικότητα. Κάθε έμμονη ιδέα γύρω από το παιδί. Διατηρήστε την εικόνα του λευκού φωτός για λίγο στο νου σας.Μετά εκπέμψετε μια ακτίνα ενέργειας ροζ φωτός . Φανταστείτε ότι εξέρχεται από την περιοχή του ηλιακού σας πλέγματος .Μετά ζητήστε να γεμίσει με απαλό φως το παιδί και να διώξει κάθε σκοτάδι.

Να θυμάστε πάντα στο τέλος να αποσυνδέεστε με το πρόσωπο που έχετε έρθει σε επαφή,Ότι κόβετε νοερά ένα “λώρο” που σας συνδέει με ένα “χρυσό ψαλίδι!”

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ