Πως θα καταλάβω αν με αγαπάει;

Πως θα καταλάβω αν με αγαπάει;

Πως θα καταλάβω αν με αγαπάει;Όλοι έχουμε ερωτευθεί κατά καιρούς. Ακόμα χειρότερα μπορεί να έχουμε διαλυθεί μέσα σε μια σχέση θέλοντας να ξέρουμε ποια τα αισθήματα του συντρόφου μας και αν στα αλήθεια μας αγαπάει.  Λατρεύω αυτές τις αναγνώσεις, καθώς ο καθένας έχει τη δική του ταυτότητα και αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.  Αντί λοιπόν να ταλαιπωρείστε γιατί τα πράγματα δεν προχωρούν θα σας υποδείξω 5 σημάδια του ότι ενδιαφέρεται και 5 σημάδια ότι είστε κάτι περαστικό.

Το πρώτο από τα πέντε είναι όταν σε μια σχέση υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες αντί να ψάχνει δικαιολογίες γιατί τα πράγματα δεν προχωρούν θα κάνει αλλαγές με σκοπό να υπερβεί τα όποια εμπόδια.

2. Η Γλώσσα του σώματος. Όταν συνδέεστε στη φυσική σφαίρα, τον έλκετε εσείς. Συχνά θα κλίνει πρός το μέρος σας. Ακούγοντας προσεκτικά ή επικοινωνώντας μαζί σας. Θα προσπαθήσει επίσης να αναπτύξει τρόπους που να δημιουργούν δράση.

3. Επαφή. Θα βρει τρόπους για να συνδεθεί με μια φυσική έννοια. Μια μικρή επαφή με τα δάχτυλά του. Ένα αυθόρμητο αγκάλιασμα στον ώμο. Θα θέλει να είναι προστατευτικός και να γέρνει προς το μέρος σας. Η άνεση σας είναι σημαντική για αυτόν.

4. Ενέργεια χωρίς λόγια. Μόνο μέσα από τα μάτια. Όταν κάποιος είναι σημαντικός για εσάς, χτίζουμε μια φυσική ενέργεια που αναζωογονεί.

5. Αναφορά. Όταν είστε μαζί όλα είναι σε συγχρονισμό. Δεν υπάρχει αμηχανία. Συχνά θα είσαστε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

Τα πέντε σημάδια ότι δεν ερωτευμένος ούτε έχει συναισθήματα. 

1. Πρέπει πρώτα να κάνετε εσείς την κίνηση για επικοινωνία.

2. Δεν σας ρωτάει πώς είστε, ή πώς ήταν η μέρα σας.

3. Όλα είναι όλα σχετικά με αυτόν.

4. Λέει ότι δεν είναι έτοιμος για μια σχέση.

5. Έχει χρόνο για φίλους, αλλά όχι για σας.

Ποτέ δεν είναι εύκολο να γνωρίζετε ή να καταλαβαίνετε τι σκέφτεται κάποιος άλλος.Ακόμη και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Στα θέματα καρδιάς προστίθεται πάντα ένα άλλο στρώμα αμφιβολίας ή παρερμηνεύονται τα σημάδια που μας έρχονται.

Σε μια ανάγνωση συχνά παίρνω μια εικόνα για το ποιες είναι οι προθέσεις κάποιου. Είναι πολύ εύκολο στη ζωή να γίνει εφησυχασμός όταν πρόκειται για τους συνεργάτες μας ή τους εραστές μας. Εάν ένα άτομο έχει ξεκαθαρίσει το τι θέλει. Μερικές φορές μπορεί να σας έχει συμβεί να συναντηθήκατε με ένα άτομο που δεν ήταν έτοιμο να επενδύσει σε εσάς ή στην σχέση.Το να είσαι εφησυχασμένος πάλι δεν σημαίνει ότι αγαπάς το άλλο άτομο. Μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεστε τόσο ασφαλείς ώστε εύκολα να βαλτώσει η σχέση σας και να αποστασιοποιηθείτε από τις ανάγκες των συντρόφων σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ